Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    válasz Pöttön #68565 üzenetére

    Winner Freeway-t felejtsd el, télen szuperáltam ki őket, azt hiszem 3 db volt belőlük. Leggyengébb részük a gombnyomásra behajtható hajtókar. Az ötlet jó drágább orsókon, ez egy szezon után akkorákat kotyogott hogy ihaj.
    Zsinórképük is gyalázatos, korrigálni kellett mindegyiket dob alatti alátétekkel...
    Én szó szerint megutáltam. Ja, 1 még van belőle, jut eszembe. Egy Nevis Promo Carp orsó, amit mikor szétszedtem, akkor jöttem rá hogy ugyannaz a belseje, mint a Freeway-nek, viszont a hajtókar hagyományos, zsinórképe alapból jó...Használhatóbb.
    Kevés pénzből a Lidl-es Crivit orsót ajánlom, pár hete volt megint akcióban, hidd el 5500ft-ért jobb mint a Freeway, jobban bírja a hajtókar, ez is 1 gombnyomással behajtható (nyeletősé).
    10 ezerből ha még kapsz valahol mert kifutott, az Oreel Next orsó a legjobb, két fémdob jár hozzá, egy sekély meg egy mély. A kulissza fogaskerék is csapágyon fut, ebben az árkategóriában nincs más gyártótól ilyen. Ja, ez is nyeletőfékes.
    Ha elég az elsőfékes, akkor egy kína Tsurinoya NA 5000 is nagyon jó. Bár túlmegy a kereteden, de pár évig nem lenne vele gondod.
    Sporttársak sekély dobos orsókat ajánlanak, azért nézd meg a zsinórkapacitást, lehet 30-as zsinórból nem menne rá 120m, vékony zsinórokhoz méretezik a dobot. :)

Új hozzászólás Aktív témák