Új hozzászólás Aktív témák

  • Koncipappa

    csendes tag

    Kihasználva a hosszú hétvégét, leugrottunk haverokkal a Desedára péntek reggeltől szombat reggelig. Én mindig keszegre megyek az egyik botommal, a másikkal pedig pontyra. A pontyos bothoz nem nyúlt semmi és a két haveroméhoz sem 24 óra alatt. Én methodozam és hosszúelőkéztem a keszeges bottal, összesen 10 nagyobb dévér és egy szép ezüstkárász lett a mérleg. Ugyanakkor elgondolkodtató, hogy pontyot egyikőnk sem fogott. A srácok mindent kipróbáltak, amit csak lehetett. Kukorica, gumikukorica, tigrismogyoró, wafters, pellet, bojli - ezek a világ minden ízével, csonti, giliszta de egyszerűen ponty nem jött.

    Van esetleg itt, aki jár a Desedára vagy járt többször? Nem akarom elhinni, hogy idén 4x voltam és egy ponty sem jött, a haveroknak 7 alkalomból 2 ponty született. Mintha lerabolták volna a pontyokat, vagy nem tudom...

    Somogy megyében javasolnátok helyet a Balatonon kívül, amit érdemes lehet még megpróbálni? Méregdrága magántavak most nem vonzanak a sok szigorú szabály miatt meg sok helyen az éjszaki horgászat sem megengedett. Vadvizek is szóba jöhetnek.

    Egy Samsung Galaxy S3 LTE boldog tulajdonosa :D

Új hozzászólás Aktív témák