Új hozzászólás Aktív témák

  • SRII

    őstag

    Sziasztok! !!! segítség!!!
    Tegnapi nap folyamán személyesen vásároltam 2 db bojlis botot, arra kértem az illető boltosokat ,hogy erre és erre a célra kellene , így kaptam is 2db botot,(elmondtam mire kell így, választottak nekem) ma összeraktam a parton és egy kb 3kg pontyika ketté is törte szákoláskor egy kirohanással, majd a másikkal próbáltam dobni egyet (45g döme method kosár) mikor elhajítottam rottyant egyet ez is de nem törött el, na felhívtam őket, holnap viszem vissza, de nem mondtak konkrétan semmit!(blokk megvan)
    Szeretnék tanácsot kérni, mire van jogom, visszakérhetem a botok árát? (a telefonban azt mondták lehet cserélik vagy megjavítják) ugyan, egy bojlis botot ami 1 napos nekem ne vagdossák, szar a minősíthetetlen a bot. Ennek tudatában mik a jogaim?
    (én az összeget levásárolnám náluk sőt, másikat is vennék kettőt, akár drágábban, én mindenben benne vagyok, de mikor ezt elmondtam a telefonban, erre a válasz, akkor nekünk 2 használt botunk lesz és ez így nem biztos, hogy megállja a helyét) Mik a jogaim, mik lehetnek a követeléseim ebben az ügyben?

    Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!

Új hozzászólás Aktív témák