Új hozzászólás Aktív témák

  • mandras81

    senior tag

    Sziasztok!

    Először is BUÉK mindenkinek! Mivel tavaly egész évben, jellemzően élővízen, egy bottal horgásztam, és halat sosem szoktam elvinni, igy adja magát a dolog, hogy idénre a MOHOSZ Országos horgászsport felnőtt területi jegyet váltsam ki, ami ugye 25e Ft, de kell hozzá versenyzői engedély, illetve "legalább egy országos bajnokságon, vagy két, a Mohosz hivatalos országos, illetve területi versenynaptárban szereplő egyéb versenyen, tagszervezeti (megyei) bajnokságon történő, a szervező által igazold részvétel".

    Valaki tudna segíteni, aki benne van a témában?

    1. Elvileg versenyzői engedély kiváltását a horgaszjegy.hu-n a Szolgáltatások/ Versenyzői engedély menüpont alatt lehet kezdeményezni, ott azonban csak a következő - nem túl informatív - mondat fogad: "A 2019-es versenyzői engedélyek kiváltása 2019 január 21-től lesz lehetséges a 2019 évre szóló állami jegy birtokában." :F
    2. Jól értem, hogy kiválthatom 2020-ra ezt a fajta területi jegyet, és évközben kell teljesítenem a versenyeket? Vagy pedig, ha idén teljesítem a kritériumokat, akkor csak jövőre válthatom ki? Nem igazán tiszta a dolog...
    3. Megmondom őszintén, életemben nem versenyeztem, és most is csak a területi miatt mennék... Mikor szokták adott évre kihirdetni a Mohosz hivatalos országos, illetve területi versenynaptárban szereplő egyéb versenyeket, tagszervezeti (megyei) bajnokságokat?

    Persze már azért sokszor elgondolkodtam azon, hogy milyen lenne megmérettetni magam egy versenyen, csak nekem a horgászat nem a versengésről szól, de ki tudja, talán pont most érzek rá az ízére. :))

Új hozzászólás Aktív témák