Új hozzászólás Aktív témák

  • horcsog

    tag

    válasz Zoli bácsi #52543 üzenetére

    Thermo , vagy gyapjú zokni , gyapjú aláöltözet, terepszínű nadrág (talán honvédségi gyakorló de nem esküszöm meg rá piacon vettem kb 15 éve ) egy kényelmes poló , polárpulcsi vagy valamilyen kötött pulcsi , bakancs vagy thermobakancs (attól függ milyen hideg van) thermoruha (nem tudom a márkáját fejből de közel 20 éves cucc lehet) + sapka , + kesztyű (ha a hideg indokolja)

    A thermot csak a vízparton húzom fel addig egy télikabát van rajtam és a lábamon egy téli cipő . Nem thermocsizmában (nem kényelmes benne vezetni a pedálokat nem érzed úgy a vastag talpa miatt) termokabátban megyek ki általában mert szétsülnék amíg a pakolásban autózásban stb. Kint a parton felhúzom . Olyat érdemes venni méretben amit könnyen ráhúzol ennyi ruhára. Nadrágot is kabátot is. Vannak biztos nagy méretek mert én kb 110 kiló és 185 magas vagyok és ez alá még fel tudnék húzni ruhát ha kellene. :)

    Melyiket érdemes venni az egy fogós kérdés mert rengetegféle van és igazán próba után derülne ki. De régen mikor nem volt thermom akkor több jégeralsót húztam fel felülre is több réteget és egy télikabátot. Thermobakancs helyett a normál bakancsba több zoknit. Így se ettek meg a jegesmedvék. :) Szóval a téli pecát thermo is kipróbálhatod a téli utcai ruházatra számolj még rá pár réteget aztán mehet a peca.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák