Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    válasz Gabesz87 #50709 üzenetére

    Na, akkor sorban. :)
    Egy hatezres orsó nagy lenne picit, persze mehet rá, de méretben egy kisebb, ötezres lenne jó. Feederre egyszerűbb ha sekély dobos orsót veszel, amit linkeltél, arra a feederezéshez használt zsinórból kb 600m menne rá. Ami már előbb felmerült, a Nevis Aqua feeder lenne tökéletes feeder orsónak, nem kell alátölteni.

    A Nevis szett egy fenekező, bojlis bot, igazából fenekező horgászatra való, nagy súlyok dobására. Max rabló halazni (Csukázás, letett bottal) lehetne befogni, tehát általános botnak nem jó. Úszós pecához nem lehetne kézben tartani, mert ahhoz ormótlan.
    Spiccbotból igazából mindegy hogy mi van ráírva..... Ami olcsó, az általában nem karbon, kissé nehezebb, kissé lötyögős..Cserébe nem törik, többet bír. A drágább feszesebb, könnyebb, de sérülékeny (Ha ütést kap egy karbon bot, a sérülés helyén könnyen törhet)

    Azt a szettet is megveheted nyugodtan, ha nem akarsz úszózni, pl szélben, akkor egy feeder meg egy fenekező szépen elfér egymás mellett. :)
    Igazából..... Ezért most lehet kikapok a sporttársaktól... :B De az erősebbik (rezgő) spiccel a feeder akár úszós botnak is felszerelhető. Kicsit nehezebb (Főleg egy nyeletős orsóval), de közelebb áll az úszós bothoz, mint a bojlis szetted.

Új hozzászólás Aktív témák