Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    Nem tudom más sporttársnak is ez-e a tapasztalata, de nálam az úszós módszer sokkal hatékonyabb mint a fenekező horgászat. Tegnapi nap ismét ezt bizonyította. Kicsit lemosta a pihéket az eső, ezért tegnap matchbotoztam, és a másik bottal fenekeztem. Úszóra 10-20 percenként jött egy kisebb-nagyobb ponty, aztán akasztottam valamit, ami mint az őrült megindult a nyílt víz fele, de hamar kiakadt a 10-es (régi méret szerint) horog. Ezután kivettem a matchbotot, mert kezdtek szállni a pihék, és az úszós etetésre bedobtam a fenekező készséget, 6-os horog, fűzött kukorica 2 szem, + 1 midi technopufi..... 0,30-as zsinór, 0,12 fonott előke na mondom most jöhetnek a nagyobbak! Kapás sem volt ott, ahol eddig szedtem a halat. :)
    Most megiszom a kávémat, befejezem a szövegelést, és irány a tó! Method etetőt kevertem, olyan a kis kacsóm mint egy hupikék törpikéjé ettől a kék fúziós kajától. :)
    Viszek mindent, Match, feeder, bojlis bot....Aztán meglátom mekkora a szél, mennyi a pihe, a method feeder az biztos. :)
    Akkor görbüljön, aki kimegy ebben a kora nyári időben! :C

Új hozzászólás Aktív témák