Új hozzászólás Aktív témák

  • oxox

    addikt

    válasz MK VII #34778 üzenetére

    hasonló gondom volt, kerthelység sütügető + falicsap köré kb 6nm csempézés...
    volt olyan burkoló aki kijelentette, hogy annyiért nem jön ki, keresgéltem, és lett volna néhány lelkes ismerős, majd volt főnököm mondta, hogy neki van minden hozzá, ad (vizes vágó, kézi szerszámok) csináljam meg magam (biztatott, hogy nem kell 2 óra alatt feldobni, van időm kiszámolni, pepecselni vele, nem vagyok két balkezes menni fog.).

    igy is lett...és ugyan meló után raktam mindig...tartott vagy két-három hétig, de 10 mai mesterből szerintem 8 nem rakta volna szebben (ha kellett 2mm-el szélesebb csempe úgy vágtam másik lapot, vagy ha nem volt jó a szög szintén vágtam másikat(diagonálba raktam a falra) ha valahol nem ment szépen leszedtem, és újra raktam....frankón jó lett....saját fürdőszobát nem raknék, de egy terasz senkinek nem akadály, akinek van egy kis szép érzéke, és a szerszámok sem drágák, a vizesvágó is valami 10-15k volt anno).

    sajna a mai mesterek nem úgy csinálják mintha maguké lenne (túl vagyunk egy házfelújitáson)....jó lesz az úgy, majd a festő kijavitja...jó az úgy, majd a burkoló kijavitja, és sajna a legtöbb még a vizmértéket sem ismeri. Tisztelet a kivételnek, mert kb 6-7mesterből a burkolóval pl. elégedettek voltunk.

    Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Új hozzászólás Aktív témák