Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsombe

    senior tag

    Sziasztok!

    A jelenlegi Eurostar Sea Monster Classic Feeder, Eurostar Sea Lion Feeder 3.60m MX9 carbon és Energo Team Silver Spin 3.00m borjaim mellé szeretnék valamilyen komolyabb botot vásárolni.
    Leginkább állóvízen horgászom, de szeretnék akár folyóvízen is pecázni. Valamint fő szempont, hogy tudjak az új bottal távolra dobni és akár spombozni is.

    Az új bot vásárlására max. 30k HUF-ot szánok és szintén max. 30k-ért szeretnék egy orsót is venni hozzá. Eddig a botok közül ami a legszimpatikusabb a By Döme Team Feeder Master Carp Pro 390 LC 50-170G. Ez mennyire lenne jó választás, vagy ki milyen alternatívát javasolna?
    Orsók közül a By Döme Team Feeder Long Cast 4500-at néztem, kár, hogy sehol nem találol 5500-as méretben, hogy kicsit több zsinórt tudjak rá tenni. :( Vagy ez a méret is elég? 0.25-ös főzsinórt raknék rá, ha ez jó spombhoz, illetve az 50-170G dobósúlyt tekintve. A Nevis Boss Feeder 6000 is szimpatikusnak tűnik. Nem tudom a Shimano Aerlex 8000 XSA vagy 8000 XTA mennyire lenne jó választás, főleg, hogy ezekre gondolom iszonyat mennyiségű zsinórra lenne szükség. Esetleg orsó terén más javaslat?

    Előre is köszönöm a javaslatokat!

    ''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian

Új hozzászólás Aktív témák