Új hozzászólás Aktív témák

  • gerii

    addikt

    Mai nap eseményei:
    - Néztem egy Mitchell Mag Premier 4500-at, jó könnyű cucc a súlyához képest, és egészen egyben van, 25 mínusz kedvezménnyel el lehetne hozni (jó poros már :D )
    - Profiblinkernél néztem a Bluebird-öket, 3-12g-os nem volt, csak a túrázós és egy 2-7g-os, viszont volt Professional 0-7g (?), és 2-10g-os. A túrázós BB tényleg keményebb, viszont nagyon tetszett, jó kicsi, egyszer veszek egy ilyet. A normál BB viszont túl könnyed volt nekem, kézben tartva a spicc magától remegett, így nekem gyenge lett volna, pedig mini csalikhoz de jó lehet.
    Szóval elhoztam a Prof 2-10g-et, 23k-ért nem volt rossz szerintem. Ami tetszik benne hogy nagyon könnyű (89g), szép is, a markolat része is jó rövid, és nem olyan remegős bot mint a tűspicces BB, pont jó lesz.

    - Azután nézem Ryobi Arctica-t, jó kis gép, de a később próbált Zauber sokkal jobb. Feltettem a botra a 2-3000-eseket, és eléggé meglepődtem, mert a 2000-es, ami 280g tökéletes hozzá, nem érzem az orsó súlyát, az egész bot így van egyben, míg a 3000-essel fejnehéz, billegős, rossz súlypontú lett a szett. Többször cseréltem őket, suhintgattam, de elképesztő hogy a 2000-es mennyire illik hozzá, és a 3000-es mennyire nem.
    Szóval összeállt a cucc, az orsót majd legközelebb veszem meg, 2x legyen ünnep :D

    (#21358) -conrad-: Volt egy Solo is a boltban, talán 40k-ért, hátha esetleg érdekel (durva súlya van, mint egy papírcső)
    Wobblerek.com-ot régebben néztem, de akkor még nem töltötték fel a Favorite-okat, így nem számoltam velük, viszont megnyugodtam hogy még így is olcsóbban vettem mint náluk, nem vagyok elátkozva :)
    Csere tagot azt mondta a tulaj, hogy 7-8k körül lehet hozatni, ami egész jó, de úgyis kell egy merev tartó, az 5k-s Energoteam-es vagy milyen bottartóra lehet rá is cuppanok.
    ET Spin Blade került még a kezembe a vételem után, 16000-es árcédulával, hát nem bántam meg ezt az "ismeretlen" ukrán botot, köszi utólag is a tippet :R

    Sage83: Köszi a tippet, majd lehet ránézek, ártani nem fog, de szerintem maradok a Ryobinál. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák