Új hozzászólás Aktív témák

  • Egon

    nagyúr

    válasz ruti #2017 üzenetére

    Szerintem KCS-vel jó az irány, és ez a védekezésen látszik leginkább.
    Fülöp Andi élete formájában van, Kamper is látványosan feljavult tavaly óta. Nikcevicnek szerintem áttörés volt az Érd elleni utolsó másodperces gól: azóta eléggé jól termel (előtte nem volt jó meccse, csak max. jó félideje). Virág Noémi is használhatóbb támadásban, mint tavaly (bár tény, hogy a Fehérvár elleni produkcióját nem tudta megismételni).
    Támadásban kellene igazolni még 1 jó átlövőt (nem ártana, ha balkezes lenne), megtartani a csapat nagyrészét (Tápaival és Marával kiegészítve: remélem jó formában térnek vissza), és jó lesz ez.

    Ami a délszláv különítményt illeti: Niksic nem rossz játékos, csak szerintem túl sok kritikát kap, és ez láthatóan elveszi az önbizalmát (túl gyakran le is kapják, 1-2 hiba után). Ha Rebi lába bírja, akkor lehet hogy nem kellene Anát megtartani. Mara jól játszott, amíg meg nem sérült, szerintem ő kellene a csapatba. Nikcevic pedig a védekezésben fontos elem. A jövőjük szvsz nagyban függ majd attól, hogy mennyire válik be Drávai, illetve a már említett játékosok milyen formában térnek vissza (no meg attól is, hogy tudunk-e ütősebb játékosokat igazolni: végülis tavaly Posztnova meg Vizitiu neve is meg lett említve... :P :D).

    "Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Új hozzászólás Aktív témák