Új hozzászólás Aktív témák

  • szitaati

    aktív tag

    válasz parandroid #181363 üzenetére

    Na most mondtad ki a lényeget, nem akarod, hogy egy villanymotor segítsen neked tekerni. Ennyi. :R
    A többi okfejtéshez annyit lehet hozzátenni, hogy aki gyári gépekkel sportol, az nem fog 70-el menni meg nem fognak jönni az erősebbnél erősebb motorok, mert 250W és 25 km/óra az EU-ban a max. rásegítés. Persze mindig vannak, akiknek ez kevés, de ők azért nem a többség. Ők majd építenek maguknak sportgépet 2-3-5-kW-al, rájuk még akár mondhatjuk is, hogy igazad van.

    Értem, hogy ez neked ellenszenves, kicsit talán sportszerűtlennek érezheted.
    Viszont a Runner által leírtak/linkeltek eléggé alátámasztják, hogy bizony lehet ezt úgy csinálni, hogy legyen benne sportteljesítmény.
    Nyilván nem mindenki űzi úgy, de hát a normál (ezeket hívják valamiért analógnak, még nem jöttem rá miért) bringákkal se jár mindenki sportolni, nem?
    Én amióta elkezdtem melóba tekerni villanyosítás után, sokkal jobban elfáradok, mint mikor csak úgy bicikliztem korábban. Egyszerűen szeretek gyorsan menni :) De ahhoz azért nekem is nyomni kell, hiába 750W. Felmenne az magától is, csak így hamarabb, meg emelkedőn is, stb. Magyarul kihozza belőlem az állatot :D és ezáltal a hazautakon jobban ki is merítem magam.

    "Lebegőpontos regiszterek vagyunk az átmeneti tárolók bizonytalan mágneses mezején"

Új hozzászólás Aktív témák