Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Az elmúlt 3 napban megszámolni sem tudom hány kutya vett üldözőbe, ebből 2 alkalom volt igazán necces, 1x egyedül voltam, egyszer pedig leejtőn elénk álltak, és több mint 1 percen keresztül üldöztek 40el!

    A 2. esetnél egy havernak kb örökre elment a kedve attól hogy még1x ismeretlen helyre jöjjön velünk, mert neki amúgy is komoly kutya fóbiája volt.

    Más országokban is ez a normális? bárhova elmennék túrázni, ahol házak vannak ott attól kell rettegni, hogy az a nyamvadt kutya nincs elkerítve vagy megkötve, és vagy megtámad v nem, de mindenképp megijeszt?
    Csak mert a városban szép kis bírságot kapsz már akkor is ha szájkosár nélkül sétáltatsz egy kutyát, de amint áthúzzák a civilizációt jelző táblát, már mindenki azt csinál amit akar?

    Egyik alkalommal ott volt a kutya gazdája, és kurvára meg sem mukkant, mikor a kutyája habzó szájjal utánam eredt, és ugyanúgy 30 felett az erdőben üldözött olyan közel, hogy már kiabálni kezdtem hátha megijed. Hamarabb megunta mint hogy elfáradjak, de ilyen helyzetben még elővenni sem volt időm a paprika sprayt.

    Ez szinte csak a montisokat érinti, akikből meg kevesebb van, de ti voltatok már necces helyzetben?

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák