Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz cozmo #113602 üzenetére

    Arra gondolok hogy az láb alsó része üreges, és a közepén van csak a csavar... ehhez nem kell valami spéci kulcs hogy a rebound résznél szét tudd szedni? mert én azt hittem hogy kell, ezért nem is foglalkoztam vele.
    Most viszont Runner írja, hogy évente több szerviz is ajánlott, és a 2 nem túl komplex rebamnak már nem szívesen fizetnék ennyit, akkor inkább megtanulom magam elvégezni ezt a részét. Úgy is ez az utolsó dolog amihez nem merek nyúlni.

    (#113594) 6030D: Ez természetesen megvolt, a pushlockban valami elromlott, és picit akad, még lehet használni, mikor kioldom, azaz benyomom vissza kell húznom pár mm és akkor a köv locknál egyből mozdul.

    (#113609) jjeahh: Nem veszélyes ez? honnan tudod hogy minden gomba amit leszedtél ehető?

    (#113613) StLui Csuda bringa, lőj róla valami normális képet mielőtt összekoszolod :P Lehet én vagyok béna, de mióta megvettem a bringámat még 1x nem sikerült úgy lemosni hogy legalább közel legyen az igazán tiszta állapothoz.

    Azok a brutál gumik érdekesek lehetnek, ez 27.5 ös? csak mert soknak tűnik a hely ott hátul a vázban, nekem minden bringámon ki van centizve hogy éppen csak beférjen a kerék, itt meg még jó adag sár is elfér majd :P Vagy lehet az ilyen vadulós bringáknál ez a normális..

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák