Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz Cathfaern #29321 üzenetére

    az nem jó, hogy 100%-ról 80km-ra alatt 0%-ra merül a telefonom
    Lassan mész ;]

    Garminból az Edge 200 és az Edge 500 jöhet szóba.

    Az Edge 200 egy végletekig lebutított modell, ha van már kilométerórád, akkor én egy i-gotU modellt vennék olcsóbbért útvonalrögzítésre inkább, vagy az 500-ast.

    Az Edge 500 tartalmaz barometrikus magasságmérőt, így helyből pontos szintet látsz az órán. Ha a bundle változatot veszed meg (én ezt ajánlanám), akkor kapsz hozzá pulzusmérőt és egy pedálfordulatszám-mérő modult is (ez utóbbi a sebességinfó pontosítására is szolgál, jóval finomabb a felbontása a GPS-ből szedett jelnél).

    Az Edge 800 alapvetően térképpel és hőmérővel bővebb. A térkép része jó, használható, de a navigáció katasztrófa a digitális iránytű hiánya miatt. A térképes részt a telefonod is tökéletes kiválthatja mobilnet nélkül is a Russa (WM) a vagy Navitel (Android) szoftverrel és megfelelő offline turistatérképpel.

    Az optimális megoldás az Edge 800 tudása lenne digitális iránytűvel és a SonyEricsson LiveView funkcionalitásával ötvözve (néha jól jönne, ha menetközben jelezné, hogy csörög/csörgött a hátizsák belsejében lévő telefon).

    Toomy: terepen egy ösvényt képtelen a fotó visszaadni. Nem látszik a meredekségből és a nehézségből szinte semmi. Nem hallatszik a bütykös kerék surrogása a földön és köveken.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Aktív témák