Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz ludsimon #27415 üzenetére

    Nem azt mondtam, hogy egyszerű vagy könnyű, a közelében nem lennék egy ilyen körnek, hanem azt, hogy nem számít elvetemültnek, mert minden XCO pálya ilyen (sőt, durvább is tud lenni, a venember83 linkelte videóban van pár igen durva köves-technikás szakasz, amihez hasonlót ebben az összefoglalóban nem látni). Az XCO pályák az erőnlét és a technikai tudás szadista keverékei eszméletlenül töményen tálalva ;]

    Ha ennek egy kicsit lightosabb változata érdekel, akkor nevezzél be az Underworld Kupára, azon egy terepgumi feldobva a Neuzerrel is simán végig tudsz menni (a fully ott szinte hátránynak számít, és verseny közben garantáltan mindenre és mindenkire fogsz gondolni, csak arra nem, hogy kellene egy első teleszkóp :) ).

    Cathfaern: szélálló térd- és karmelegítő egész évben jól tud jönni. Én most a 14-15 fokban rövidnadrágban és térdmelegítőben tekerek be munkahelyre, valamint egy hosszú ujjas focimezben. Visszafelé csak a rövidnadrág marad és váltok egy rövid ujjú mezre. Én a következőképpen szoktam megoldani:
    10-13 fok és nincsen szél: hosszú nadrág, alá térdmelegítő, felülre aláöltöző, rá hosszú ujjú mez
    10-13 fok és van szél: hosszú nadrág, alá térdmelegítő, felülre rövid ujjú mez, karmelegítő, rájuk hosszú ujjú mez
    13-17 fok és nincsen szél: rövid nadrág és térdmelegítő (vagy hosszú nadrág), felülre hosszú ujjú mez (esetleg karmelegítő még)
    13-17 fok és van szél: rövid nadrág és térdmelegítő (vagy hosszú nadrág), felülre hosszú ujjú mez, karmelegítő (ezt az esetet a legkönnyebb túlöltözni)
    17 fok felett már rövid nadrág és rövid ujjú mez, extrém szél esetén hosszú ujjú mez

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Aktív témák