Aktív témák

  • csabi94

    őstag

    válasz Toomy #22768 üzenetére

    Ha már így megemlítetted, akkor beszámolok. :)
    Barátaim hívtak a Balcsi-körre, és a vezetetten mentünk, amiről eleve tudtam, hogy nagyon lassú lesz, de a társaság miatt belementem. Meg volt már a szállás, és tervezgettük az utat (hány autóval stb.), amikor kitaláltam, hogy én lemegyek bicóval, mert annyira nem lehet megerőltető az a 20-as átlag a Balaton körül.
    Le is mentem. A szállásunk nagyon tetszett, egy idős házaspárnál voltunk, az egész tetőtér vendégeknek volt kialakítva (7-es baráti társaságról van szó). Este még elmentünk a rajtszámokér, aztán nekiálltunk iszogatni. Többiek már rég aludtak, amikor még egyik barátommal nagyba ittuk a söröket, barátom már elaludt az asztalon, aztán egy idő után mi is eltettük magunkat holnapra. Szombaton erős fejfájással ébredt az egész társaság. Én 2 órát aludtam éjjel, így vágtunk neki a Balcsinak. :DDD Annyi érdekesség volt, hogy amint felültem a bicóra, minden bajom elmúlt. :D A kör két részletben van meg, mert olyan lassan mentünk, hogy 10%-nál inkább kikapcsoltam, hogy az aggódó szülőket értesíthessem, hogy kész a kör, és minden rendben. Itt a kör első fele, itt pedig a második fele. Este megint iszogatás, beszélgetés, de ezúttal hárman, persze én is. Reggel aztán a 6 óra helyett 10 fele indultam, és próbáltam a körülményekhez mérten jó átlagot menni. Ment is volna, de egy helyen rossz fele mentem, és Fehérváron is bénáztam egy kicsit.
    Így ennyi volt az elmúlt 3 nap. Jól éreztem magamat, de megfogadtam, hogy jövőre a teljesítményben indulok, lehet akármilyen társaság, akkor sem megyek ilyen lassan (mentálisan kikészített). :DDD

Aktív témák