- Linux kezdőknek
- Proxmox VE
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Facebook és Messenger
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- SkyShowtime
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Nem tetszik az USA-nak az olasz webadó
- Synology NAS
Aktív témák
-
george11
addikt
-
KTU
addikt
ha még valaki nem ismeri,
Szomszéd nénik produkciós iroda"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
D@ni88
addikt
1
-
bsh
addikt
az enyémmel nem lett semmi, köszöni jól van. csak hangos a zalman venti és ezért kibaszom a picsába
alaplapról sem lehet meghajtani, mert a vga ventillátorok csatlakozója kisebb annál, ami az alaplapon van, úgyhogy ahhoz is kell adapter, akkor meg már hajtsa csak a kártya a saját ventijét.
molexről lehetne, szintén adapterrel
vagy levágom a ventiről ezt a kis pöcs csatlakozót és barkácsolok rá alaplapit vagy molexet, de ezt meg nem akarom, nem akarom szétbaszni a ventit (hátha el kell majd adjam egyszer nektek )
szal nem akarom se a ventit se a videókártyát megbütykölni, hanem egy jó kis adaptátort akarok cisnálni, na. ahhoz meg mindenképp kell egy ilyen vga-ról leoperált kis aljzat, hogy a ventire rá tudjam dugni. ezt sajnos nem lehet megkerülni. a másik vége az már részletkérdés, hogy molex, alaplap vagy videokártyacsatlakozó lesz rajta.[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
6.5k a 160-as WD 2.5-es sata vinyó ára, ha Godnak nem kell lehet tolongani
Van még ddr2 667-es ramból is egy rakat:
2x512mb/667 corsair dobozos, mizsei boltba élettartam garis, az én párosom 1.9V-on 1000 felett hasít
1x1GB/667mhz vdata, ezen 830-on nem ment le a memtest, 667-en igen, közteset nem néztem.
6k az összesen 2GB ram. Ezek asztali ramok._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
vikcsi
senior tag
vga pici csatiját én simán rákötöttem a normál 3 pinesre, csak vigyázz, nehogy rossz helyre dugd... kicsit össze kellett nyomni a simát és épp ráment - persze nem tökéletes, de már 2 v 3 vga-m ventijét is így csendesítettem 5v-ra
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
Bubu79
addikt
válasz Chaser #45559 üzenetére
Alig használt, karcmentes, keveset futott 30/30-as eladó - licitálni SMS-ben lehet a 06-90-VEDDMEG telefonszámon - aki kapja marja
Úgy három hónapja egyfolytában 18 napja van még hátra, pedig naponta nem keveset fut a gép Kíváncsi leszek meddig bírja
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz Chaser #45562 üzenetére
Ah - mily kegyetlen vagy A tompa morajlás én voltam - egész világok omlottak össze bennem
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz Chaser #45564 üzenetére
Jól bírta - úgy 4-5 évesre saccolom, de még megy Ez 120-as, a 160-asból több volt a selejt
-
-
Norb3rto
őstag
939es pcie-s lapok keresek ócsóóón
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
daninet
veterán
Na voltam Pécsen ezen a megnyitó ünnepséges valamin, nemtudom ki nézte az m1-en. Hátmégennyi embert.. utca végén egy kivetítőn néztem az egészet ami ráadásul mocskos pixeles volt. A hang visszhangzott, ugyhogy felénél otthagytam, a végét megnéztem TV-n.
Volt minden jó: Páva Zsolt, Bajnai Gordon, füttyögés (gordon takarodj kántálása), lézersó, demjén ferenc.
A kisnyugdíjasok meg álltak sorba az ingyen forraltboré' amit "Páva Zsolt úr küld minden pécsi polgárnak". Hámondom énis csaksorba állok
De egyébként szinvonalas műsor volt, annak ellenére, hogy "semmiről" nem szólt (most itt azt értem, hogy pár egyetemista papírcsákóba az nem sztori, habár mutatós volt főleg a fények)Ha még elintézik, hogy Sting jöjjön nyáron akkor le a kalappal előttük.
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
Na miva' kinyírtam a topikot a kultúr műsorral?
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Norb3rto
őstag
majdnem...
[ Szerkesztve ]
-
Norb3rto
őstag
1.
-
D@ni88
addikt
2
-
alázógyík
addikt
2
-
bartucc
addikt
Jó reggelt
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Chaser
legenda
válasz God Vazzeg #45595 üzenetére
Mért? Ott volt a lehetőség, ha azt mondod kell elvitted, ha azt mondod mennyit engedek viszem máshoz, sztem te is így vagy ezzel, ha másutt megadják a kért árat...1 gigás ram is elment kiírt áron, nem volt ezt felesleges feldobni.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Aktív témák
- Clock Tower: Rewind teszt
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest