Aktív témák
-
george11
addikt
Bokám lefosom
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
bartucc
addikt
Alázógyík-nak köszönet a közvetítésért, Chaser-nek a k****halk tápért, holnap megy is az utalás
Ugyanitt: cserélném ASUS P5B alaplapom G31-es, vagy más integrált vga-s lapra. Nem igazán szeretnék ráfizetni, de ha úgy lehetséges, azt is meggondolom.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
PEPE85
senior tag
Hátha érdekel valakit, minden 300Ft.
Watch 4k movies with Netflix :)
-
KTU
addikt
juli 25 szombat, Kecskemét - Bp.(Hősök tere) - Kecskmét
indulok kb.: 12h. vissza: tervezett indulás 20:30
csak csomagot tudok szállítani!"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
ELSŐ
reggel"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
curtis2
aktív tag
-
Steve1979
aktív tag
3. (esti + reggeli)
COMMODORE gépeket veszek ! C128 és AMIGA előnyben !
-
mephi666
nagyúr
jól kezdődik a nap... ilyenkor érzem a nikotin hiányát... 7kor nyitunk, másik telephelyről átküldtek egy fuvarost (elvileg 8ra) aztán 7kor már itt törtetett, pattog meg hülyézik mindenkit, hogy miért nincs kiszolgálva? mellesleg 2db 24tonnás kamion van előtte, amit le kell szedni/meg kell pakolni és "talán ezért" lett megmondva neki, hogy 8ra jöjjön... tököm televan az idióta emberekkel... szerencsére holnap péntek...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Olcsi
senior tag
Lenne 2 db eladó túlfeszültség-levezetővel ellátott 230V-os dugalj! Részletek privátban!
-
titko
tag
válasz ekrisztian #36849 üzenetére
Szia! Nekem van ebay account-om.
-
mephi666
nagyúr
azért ez sem gyenge
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
GrandeP
addikt
válasz ekrisztian #36872 üzenetére
2-3 hónapja "alakultak".... Szted mit ajánlhattak és miért?!
Amúgy még mindig Pepsi van... én meg még mindig nem viszem el.
De má most megfenyegettek, h vesznek molnárkocsit, meg 1 ft-al emelnek a téten, de még nem biztos!
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Steve1979
aktív tag
válasz ekrisztian #36872 üzenetére
én érdeklődtem a csongrádin a kupiban, de azt monták huzzak a pi@ába ennyi zsetonnal....
próbáltam ott is jóljárni, de asszonták alkudozni a Dexterbe menjek...
[ Szerkesztve ]
COMMODORE gépeket veszek ! C128 és AMIGA előnyben !
-
PEPE85
senior tag
HP OfficeJet G55 multifunkcionális készülék (nyomtató, scanner, fénymásoló) 1Ft-ért indítottam a vaterán.
-
poffsoft
veterán
Ez mostan magyarul van, vagy eltévett a gúgli???
[ Szerkesztve ]
-
PEPE85
senior tag
Audigy aranyozott csatis, akár 1.000Ft-ért itt a PH-n.
-
titko
tag
válasz ekrisztian #36885 üzenetére
Még egyszer ! Van ebay acc
-
alázógyík
addikt
AMD Sempron 3000+ 64bit cpu S754 + AMD gyári cooler eladó. 2.800Ft
[ Szerkesztve ]
-
-
GrandeP
addikt
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
curtis2
aktív tag
-
faragojof
őstag
válasz ekrisztian #36897 üzenetére
Ő! Te kis Lőrince Lajos!!
Steve: Asztal alól? Necsajjá... Hee...
"Formicate Under Command of the King,,
-
aXXon
őstag
Valahogy az az érzésem, mint amikor minden szakadt roncsnál oda van írva a hasznaltauto.hun, hogy nemdohányzó hölgytulajdonostól
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
vikcsi
senior tag
Na valainek e valami olcsó pci-e vga eladó? Vasúthoz kellene holnap elhozni, ha megtudunk egyezni... Csere is mehet, vagy kp, mindegy, csak valami 7200gs-8400gs legyen, lehet jobb is, de ne többért
[link][ Szerkesztve ]
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
Aktív témák
- Politika
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- LG LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xbox Series X|S
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD Moduláris Tápegység
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, 5930 expoval, kiegészítőkkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest