Aktív témák
-
fero02
nagyúr
válasz fero02 #37552 üzenetére
UTP kábelek:
1 m 1 db 50 ft/db
1,5 m 1 db 75 ft/db
2 m 1 db 100 ft/db
3 m 1 db 150 ft/db
4 m 3 db 200 ft/db
5 m 5 db 250 ft/db
6 m 2 db 300 ft/db
7 m 4 db 350 ft/db
8 m 2 db 400 ft/db
9 m 2 db 450 ft/db
10 m 1 db 500 ft/db
11 m 2 db 550 ft/db
12 m 5 db 600 ft/db
14 m 1 db 700 ft/db
27 m 1 db 1350 ft/db
34 m 1 db 1700 ft/db
82 m 1 db 4100 ft/db -
vikcsi
senior tag
válasz kalapos #37606 üzenetére
Nekem is ilyen lapom van és nagyon szépen lehet állítgatni a feszültségeket
Könnyen elulfeszelheted a procit, de ha fűteni akarsz, akkor többet is adhatsz neki, ramnak is... jó lap...ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
Steve1979
aktív tag
1.
(ezek a készes gyerekek már csak ilyen féktelenek... a munkahelyi stressznek tudom be a hasonló kilengéseket )
[ Szerkesztve ]
COMMODORE gépeket veszek ! C128 és AMIGA előnyben !
-
distvan1
tag
2.
Szeretem a sört,szeretek vezetni,szeretek sörrel a kezemben vezetni :P 06706112288
-
God Vazzeg
veterán
3.
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
-
daninet
veterán
Naszóval
Barátnőm nővére rengeteget telefonál, teljesen felesleges dolgokról.. sajnos a szép szó nem működik, ha nem szólnak rá rögtön felhív mindenkit mindenért (kb mint a körömrágás olyan nála). Kellene valami megoldás vagy 5let hogyan csökkenthetné a számláját? T-mobile-os és előfizetéses a csaj. telefont elvenni egy huszon pár éves embertől nem éppen kézenfekvő, feltöltőkártya se jó mert ugyis vesz magának ujat ha nem tudnak róla ráadásul drágább a percdíj is. a hívások nagyrésze pár emberre korlátozódik, és mindenki t-mobilos.. valami családi csomagban van benne ahol kijelölt emberekkel jelentős kedvezménnyel beszél de így is sok. Nem nagyon tudom az előfizetéses dolgokat, ezért kérdelek titeket tud-e valaki valami jó ötletet.
Előre is köszi[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
mephi666
nagyúr
válasz daninet #37637 üzenetére
be kell rakni olyan melóhelyre, ahol csörögne neki 1folytában a telefon és hányingere lenne tőle 1idő után... egyébként csak családi csomag lehet a normális megoldás... habár ez meg körülményes, ha különböző szolgáltatóknál vannak az "ismerősök" :S
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
God Vazzeg
veterán
válasz ekrisztian #37640 üzenetére
Nekem is digi van, semmi baj vele..
-
Haart
addikt
válasz God Vazzeg #37642 üzenetére
Csak 2? Akárhány pofon ingyen van!
-
daninet
veterán
válasz ekrisztian #37638 üzenetére
lehet az kéne... vagy egy nagy bunkofon valami 1,5 óra beszélgetési idővel naponta... még elővenni is gáz vóna nem használnás sokat...
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
Aktív témák
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD Moduláris Tápegység
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, 5930 expoval, kiegészítőkkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest