Aktív témák
-
KTU
addikt
leváltam az OPTIKONról már drávanet-tel "hasítok" 1280/128 kbps ez legalább annyi amennyit igért, eddig
meg müködik is nem úgy mint az elödje, néha elveszett a jel, valahol[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
Vásárolnék memoriakártya adaptereket!
M2 -- PRO DUO
RS-MMC -- MMC
vagy kicsi hasonló memokártyákat keresek helyben, kecskeméti átvétellel
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Szlovi
senior tag
Jodanovics,vazzz: Válaszoltam a privikre
george11: hááááát... ha nagyon akarod,akkor lehet velem beszélni
GrandeP: Megoldható,hogy ne qrvázzááá le?
Bocsánatodért esedezem,nem gondoltam volna,hogy a nevedben a "P" betű Pötsch-re utal -
george11
addikt
Ismét süt a nap [link]
(cserébe olyan szél fúj, hogy csak féltéglával a zsebemben merek kimenni az utcára )
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
Mennem kéne autót szerelni bakker
Szerintem kötök egy mazzagot a bokámhoz, a másik végét, meg a kocsihoz, és akkor talán nem fog elvinni a huzat"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Jodanovich
senior tag
ELADÓ Sony Ericsson HPM-82 headset épp h kipróbált !!!
Life is Short... Ride Hard!!!
-
george11
addikt
Mivanitten máá ?
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz Jodanovich #24564 üzenetére
Már készvan minden
-
distvan1
tag
Kérem uraim!
Mi történik itt?
Csak 1 kicsit nem vagyok itt,és egyből meghal a topik??!Szeretem a sört,szeretek vezetni,szeretek sörrel a kezemben vezetni :P 06706112288
-
Norb3rto
őstag
Eladó config
Abit nf7 v2.0
2200 sempron+titan hűtés
2*512 DDR
Radeon 9800se 128MB
80GB maxtor
300W
Nec dvdrwajándék Cannon S400 as nyomtató patron kell bele!
Ár.:26e
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
-
Ramius
őstag
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
KTU
addikt
-dik
YOreggelt!
-
***HG***
aktív tag
No akkor hadd kívánjak minden kedves fórumtársamnak kellemes Karácsonyi ünnepeket!
"Aki a világot akarja jobbítani, kezdje mindjárt saját magával!" :D
-
D@ni88
addikt
Ő lesz nálam a fa alatt?
-
Honda_Fire
tag
Nemrossz De én a saját barátnőm ien cuccban jobban elviselném
ui.: Akkor én is Kellemes Karácsonyt és Boldog új évet kivánok mindenkinek
[ Szerkesztve ]
Matrica igényfelmérés : http://hardverapro.hu/apro/matrica_igenyfelmeres/hsz_1-50.html
-
Jodanovich
senior tag
Kellemes Karácsonyt Minden Kedves Fórumtársnak!
Jingle BombsLife is Short... Ride Hard!!!
-
God Vazzeg
veterán
Boldog karit minden kedves (és kedvetlen ) fórumtársamnak
-
KTU
addikt
Boldog Békés Karácsonyt kívánok mindenkinek!
-
alázógyík
addikt
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
fero02
nagyúr
Kellemes ünnepeket!
-
GrandeP
addikt
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
george11
addikt
Ésakkor mostanmeg:
Boldog karácsony mindenkinek"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
daninet
veterán
Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinet:
Egy kis karácsonyi vásár feeling (gépújításból visszamaradtak)
ABIT IC7 alaplap minden tartozékával viszont a doboz az nincs 2X
P4 perscott 3Ghz (hűtővel) 2X
1Gb DDR1 Ram (van samu meg infineon) 3X
Vinyók: 160Gb,80gb Samu ATA
Ati 9600XT Tv out 128mb videókártya 2X
Pioneer D101 (ha jól emlékszem ez a tipusa) DVD író combo fehér
LG CD-rom 52-32-52
2 mutatósabb fajta ház (táppal codegen 300W)aki kapja marha... reális árakat kérek
A legjobban örülnék ha valaki egyben elvinné a gépeket, mind2 működőképes minden alkatrész kipróbált, pár napja még dolgoztak vele (de nálam kipróbálható) (széchenyi város)
érdeklődés MSN/tel/privi/személyesenMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
KTU
addikt
4GB-os pendrive írásvédett lett valószinű müholdvevő tette azzá
hogy tudom megszüntetni???
formázást se enged
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
Chaser
legenda
-
OTee
aktív tag
Tsatlakozom az előttem szólókhoz, miszerint Boldog Karajcsonyt Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!
OTee & Family
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
Aktív témák
- Rendszergazda topic
- Gurulunk, WAZE?!
- Bemutatkoznak a Polartherm hőközlő pasztái
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Automata kávégépek
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Projektor topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Logitech G PRO HERO Wireless (910-005272)
- Be Quiet Silent Loop 2 RGB Vízhűtés
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 2,5 év gari
- Latitude 7430 2-in-1 14" FHD IPS kihajtható érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! AMD Gamer PC! R5 5600X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest