-
IT café
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
válasz DNReNTi #15932 üzenetére
Ez a vélemény azért arra mutat, hogy nem igazán jó a minőség:
"A kávé lefőzése után a kávétartóban maradt zacc folyékony állagú, csak vízöblítéssel távolítható el, ez eltömítheti a lefolyót."A SeattleCoffeeGear-os néninek is minden olcsóbb géppel ilyen tapasztalata volt.
Téglából meg igazi krémes kofit igen ritkán lehet főzni sajnos.
[ Szerkesztve ]
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
salapp
addikt
válasz DNReNTi #15934 üzenetére
Amit a kommerszek közül én még semmivel nem tudtam ihatatlanul vacakká főzni, az a Lavazza Crema e Gusto - gusto forte szemes kávé, friss őrléssel.
Itt hirdet valaki fentebb egy felújított Gaggia Baby-t, azzal (és egy normális őrlővel) szvsz már meglesz a várva várt krémes nedűd.Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
Agostino
addikt
válasz DNReNTi #20034 üzenetére
>vagy mehet bele az ecet, aztán had tegye a dolgát
wat
mondjuk szarvasiba én is tolnám, hadd oldódjon vicce félretéve: citromsav, vagy fent kérdeztem rá a tescos kisgépvízkőoldó löttyre. otthon szüleim szarvasiját egyébként simán citromozom
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse