Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz Kávé Kálmán #45485 üzenetére

    hát figyelj, én szeretem, ha kényelmesen be tudom állítani, hogy 83 vagy 95 fokos vizet kapjon a kofi. már csak azért is, mert szerény tapasztalataim szerint az adott kávéhoz ideális vízhőfoknál 3-4 fokkal forróbb víz már vidáman keserű kávét eredményez. a pavonival sem volt nehéz égett shotot csinálni.

    hájp alatt épp azt értem például, hogy a caravel olyan csodálatos gép, hogy már a vízhőfok is mindegy, minden mindegy, mert ha csak hozzányúlsz, arany folyik ki belőle.

    a külföldiai fórumokon keltett hullámok nem érdekelnek, az egész kávés világ elméleti része hidegen hagy, kedvelem a patinás gépeket és szeretnék friss, jó kávét inni nap mint nap. ennyi. matt perger sem az én világom, alapos srác, de ha kiírja, hogy a megamálkőni a király, rohan a fél világ darálót venni. nekem ez idegen.

    [ Szerkesztve ]

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák