Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolt19900

    őstag

    sziasztok

    nem tudom, hogy ebbe a fórumba mennyire gyűrűzött már be ez a "képezzünk itthonra sofőröket program" de ezzel lenne egy-két kérdésem.

    Sajnos jelenleg munkanélküli vagyok. Még a program elején jelentkeztem, regisztráltam az ofa programjába. Az első pár hónapban nem történt semmi, nem volt semmi helybéli (Baranya megye) időpont egy cégnél sem. Picit elszomorodtam és ezért legyintettem az egészre, amikor is mondja egy falubéli emberke, hogy bizony ő ment és őt tovább is engedték, belőle kamionos lesz.
    Picit kikerekedtek a szemeim és elkezdtem bújni ismét az ofa oldalát, néztem napról-napra, de semmi. Hetente telefonáltam nekik, hogy mikor lesz valami változás, de semmi.
    Múlt héten megtört a jég, de picit savanyú szájízzel láttam, hogy a wab hirdetett meghallgatást. Letöltöttem a tájékoztatójukat, melyben az állt, hogy wab és külön volt a szemerey. Azért mondom így, hogy külön-külön, mivel a tájékoztatóban az áll, hogy: wab nemzetközire lehet jelentkezni, szemerey pedig kifejezetten belföldi emberkéket szeretne képezni.

    Első kérdésem ezzel kapcsolatban: ez lehetséges? Ugyanis a belföldezés vonzana így kezdőként engem igazán és nem szeretnék abba a csalafintaságba esni, hogy elmegyek aláírok és hip-hop betanulás után külföldre vetetik velem az irányt :D

    Szóval létezhet ez szerintetek? Bele szeretnék vágni, tudom még hosszú az út a jogosítvány megszerzéséig stb. stb. de amennyire csak lehet rá szeretnék készülni az egész dologra, és komolyan helyt szeretnék állni a szakmában.
    Az jó irány, hogy 2-3 év tapasztalatot szerzek és utána akár hallomások után átigazolnék máshova? lehetséges ez a bizonyos mozgolódás?

    Érdemes ebben a szakmában, jelen esetben belföldben gondolkozni? Nem várok csodafizetést, kb-ra olvasgattam összegeket és számomra egyenlőre elegendőnek hatnak.

    jöhet hideg-meleg és előre is köszönöm a segítséget tőletek

    Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

Új hozzászólás Aktív témák