Új hozzászólás Aktív témák

  • doc

    nagyúr

    válasz Mici80 #11627 üzenetére

    Azert hulyesegeket ne terjesszunk mar!
    A biztonsagi ov nagy sebessegnel tenyleg nagyot rant, de meg mindig jobb a szeles ov, mintha a torkodra kapod a kormanyt :U
    Idonkent megjelennek ezek a baromsagok, es nekiall valaki terjeszteni, es ilyenkor altalaban jonnek az 'egyszer ismertem valakit aki meselte hogy egy ismerose azert nem halt meg mert nem volt bekotve' jellegu anekdotak... :W
    Nehany km/h sebesseg felett a biztonsagi ov a legfontosabb eszkoz ami az eletedet megvedheti. A legzsak, a karosszeria, stb semmit nem er ha teljes gozzel pofaval elore belezuhansz a muszerfalba (sot, a legzsak mar kis sebessegnel is kepes komoly serulest okozni ha nincs bekotve az ov!)

    Sokkal többen éltek túl úgy balesete, hogy kirepültek és az út mellett lévő puhább bokrokra estek...
    Baromsag. Ha kirepul, akkor jo esellyel vagy mar a kormany es a szelvedo lefejelesenel, de legkesobb a fanak/foldnek csapodasnal eltorik a nyaka, aztan konyec filma... Ha becsatolna az ovet, akkor az megakadalyozna hogy barminek nekicsapodjon, es jo esellyel kis serulesekkel vagy akar karcolas nelkul meguszhatna.
    Raadasul arra nagyon minimalis az esely hogy kirepuljon, sokkal valoszinubb hogy a kormanynak csapodva derekban szetroncsolodik.

    Kamionosok sose kapcsolják be az övet.
    Ujabb alaptalan hazugsag.
    Ismerek par kamionost, ami azt illeti, apam is kamionozott vagy 30 evig.
    Engem mar azert is azonnal lecseszett, amikor menet kozben az utasulesen kikapcsoltam magam hogy hatra tudjak nyulni a kajasdobozert.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák