Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz ledgeri #1106 üzenetére

    Írtam Wordben egy 3 oldalas választ neked, de végül inkább megpróbálom lerövidítve megírni a választ neked.

    Lehet jelszavakat tárolni a Microsoft Authenticator szoftverben, de ezek megjelennek a Microsoft Edge böngészőben (Windows, Android, iOS). A számítógépen kéri a jelszó megnézésekor a Microsoft fiók e-mail címét és jelszavát a Microsoft Edge, de mobilon ujjlenyomattal lehet megnézni. A kizárás ellen SMS kéréssel szoktam védekezni; amikor csak 1 okostelefont használtam, akkor SMS kéréssel oldottam meg a belépést. Jelenleg Android, iOS rendszereken van a Microsoft Authenticator szoftver és ha nem lenne egyiken sem szoftver, akkor az egyik okostelefonra tudna jönni az SMS. Google használatát azért nem próbálom, mert sok helyen olvastam arról, hogy ellopták a Google Chrome böngészőben tárolt jelszót és ezért azt veszélyesnek gondolom. Néhány napja lecseréltem az e-mail címem, mert már évek óta próbálják feltörni a fiókom, de a Microsoft Authenticator szoftverben mindig elutasítottam a kérést. A Microsoft szerint a jelszót nem tudták, mert mindig helytelen jelszóval próbálkoznak, de jelszó nélkül majdnem bejutottak, de a Microsoft Authenticator miatt mégsem tudtak belépni, mert amikor nem én akarok belépni, akkor mindig elutasítottam a kérést. Jelenleg van a régi e-mail címem üzenetküldésre és regisztrációra (hotmail.com) és van külön belépésre (outlook.com).

    Azért kérdeztelek meg titeket, mert volt egy olyan tippem, hogy lehet a Microsoft is veszélyes, de akkor maradhat a Microsoft fiókban tárolt jelszó módszer, mert abból nem tudom kizárni magam az SMS kérés miatt.

    Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Nokia G21; Nokia 105 (2019)

Új hozzászólás Aktív témák