Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz xrvman #1100 üzenetére

    Pedig nincs sync... De azt simán megcsinálhatod, hogy te a gépeden kiveszed, amit küldenél, egy különbe, elmented egy brutál jelszóval (999 karaktert tud generálni a kis okos), őneki elküldöd az egyik infót egy csatornán, a másikat meg másikon, és ő a végén migrál, vagy szintén másol.
    Még hash egyeztetést is végezhettek, hogy vAlaki nem nyűlt-e bele ;] ...
    Csak a biztonság kevéért ő miután bejut ezzel dolgokba, cseréljen jelszavakat... bár nem tudom ki tőrne fel egy random mellékletes 999 karakter, full ASCII jelszavas fájlt... Majd a quantum korban ;] ;]
    Esetleg te olyan jelszavakat állítasz be benne a fiókokban amikbe ő lépne, hogy legyen a végén mindnek a pl. SZILVa, míg a jelszókezelőből az hiányozna (ő tudná), így máris aki elkapja, és törné, annak csak használhatatlan jelszó jut (egyéb infóval ez nem játszik).
    Esetleg, ha mindketten használtok pl protonmailt, vagy mindketten tutanota-t, vagy skiff-et, akkor azok biztonságosak... esetleg akkor már PGP, ha email ... De akkor már lehet Signal, Mátrix, vagy valami TOR-os. Vannak még E2EE felhők amikből lehet úgy kiküldeni, hogy zárt a link, és jelszó nyitja.
    Csak az ne legyen, hogy "itt a fájl, és a jelszava pedig" :R
    Van még a bitwardennek is olyanja, hogy ketten férnek hozzá egy bejegyzéshez, egy "bitwardenes terminológia szerinti" szervezet tagjaiként... Neked van saját biztonságos fiókod oda, neki van oda, egy emaillel meghívod őt (csak egy linket kap), és te leszel a főnök, majd te felmásolod az adatokat, és megosztod vele (adott bejegyzésenként).

    Valamit valahol így is, úgy is, de másolni kell, mert neked is mixed van, neki is, viszont külön vagytok, és nem minden kell.

    :C :C DE ÓRIÁSI ÖRÖM, HOGY ITT IS, OTT IS KEPASS VAN!!! :C :C

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák