Új hozzászólás Aktív témák

  • M@trixfan

    addikt

    válasz levelunye #8656 üzenetére

    Miért akarsz átjönni? Ha a képzés elméleti jellege miatt akkor nem érdemes. Vagy esetleg nem jön be az erős bioszos behatás?

    Ide többségben májer arcok írnak akiknek általában bejött és a szívásokat sem annyira szívásnak élik meg. A "BME = Beledöglesz Míg Elvégzed" nagyon függ az egyéntől és a szerencsétől. Ha mondjuk technikumból jössz, frankón programozol és nem érdekel semmi más ezen kívül akkor lehet meg sem fog kottyanni. Ha gimnáziumból jöttél, színes egyéniség vagy, több minden érdekel, esetleg valamilyen művészet is akkor a mérnöki elhívatottság ellenére is nagyon meg lehet szenvedni, tönkre lehet menni akár. A szívások 80%-a tanítás hiányából fakad. Mire magadtól rájössz mi a lényeg már befigyelhet a keresztfélév. A VIK elitsége ebből származik, aki ezt túl tudja élni minimális személyiség torzulással az valóban tud valamit és bárhol megállja a helyét.

    A VIK színvonala még mindig magas de ugyanúgy megkezdődött a hírnévből való szabadon futás mint a Corvinus-nál ami régen dedikáltan "A" közgáz egyetem volt. Ma már merőben más a helyzet. Itt van a Pázmány és a BME-nél mindig sokkal gyakorlatiasabb tudást nyújtó, de eddig főiskolai képzést adó Kandó utódja, az Óbudai Egyetem. Nem mellesleg az olyan profok is elmentek tőlünk mint pl. Csurgay Árpád. Ezek mellett az a vicc, hogy az itteni GTK képzései tartalmasabbak és relevánsabbak szakmailag. Meg merem kockáztatni, hogy jobb mint a Corvinus de még "nincs bejáratva a márkanév".

    Mérlegelni kell, nehogy csöbörből vödörbe kerülj. Általánosságban nézve a komoly képzések mindenhol nehezek és sok energiát kell befektetni siker eléréséhez.

    twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n

Új hozzászólás Aktív témák