- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
Aktív témák
-
Integra
titán
kinél hágy feltünési viszketegségben szenvedő ember van, akinek a meg _ karaktereket rak a neve elé, hogy az első helyen szerepeljen az imserőseim oldalon?!
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
kollini
csendes tag
Helló! Tud valaki küldeni 1 meghívót nekem?Előre is köszi!
kollini@freemail.hu -
paramparya
őstag
Tényleg, nekem is van, pedig nem pesti vagyok, és még 2003-ban regeltem...
Tényleg, egy február 10-én regelt ismerősömnek is van meghívója..
[Szerkesztve] -
SzalaiG
addikt
Mióta van iwiw? 2003? Uuuu!!!! Akkor picit lemaradtam. Reg 2006.
-
(Kolombusz)
veterán
Én is kaptam egyet...
-
Integra
titán
válasz Motion_Blur #2360 üzenetére
ja, a te regisztrációd időpontját könnyű megállapítani topic alapján, azóta kurvanyázol ha valami nem jó és szidsz mindenkit mint a bokrot..
-
KrAt
veterán
Whihi én is kaptam meghívót
-
Ripley
tag
[link]
Ennyi kamu embert még egy helyen nem láttam, mostmár tudom miért ilyen lassú az iWiW.
Ti szoktátok jelenteni az ilyen fake felhasználókat?... akkor evezzünk más vágányokra beszélgetésünk fonalával és öntsünk tiszta vizet a nyílt kártyák közé ...
-
Ripley
tag
válasz (Kolombusz) #2375 üzenetére
A legérdekesebb talán a 11 Chuck Norris. , illetve
... akkor evezzünk más vágányokra beszélgetésünk fonalával és öntsünk tiszta vizet a nyílt kártyák közé ...
-
-
KrAt
veterán
Én egyik haverom ismerőseit néztem, és sírtam. Nem másolom be ide a profilját, de olyan, mint ami pár hsz-el feljebb van
-
Ripley
tag
válasz Motion_Blur #2378 üzenetére
Várj, van folytatás is:
[link]
[Szerkesztve]... akkor evezzünk más vágányokra beszélgetésünk fonalával és öntsünk tiszta vizet a nyílt kártyák közé ...
-
gregorik
senior tag
Magamról: ''Béla Cica vagyok, egy nagyon szép vörös kandúr. Jelenleg a saját völgyemben élek és dolgozom. Jó barátommal Nobilitas Senilitassal kidolgoztuk a Nemzetközi Egérelhárítási Mozgalom alapokmányát, bár még ezt meg kell szavaznia az Egyesült Macsekok Biztonsági Tanácsának is, szóval mostanában ezért vagyok gondterhelt.''
-
gregorik
senior tag
Magamról: ''Cirmos, herélt kandúr vagyok erős közepesnek mondható vérvonallal. Távoli rokonságban vagyok a Macskafogóból ismert Mr. Gattoval.
Kölökkoromban hibiszkusz, fikusz benjámin és ausztrál esernyőfák alól kapartam ki a földet, hogy dolgomat elvégezhessem. Amióta nagyra nőtt a bajuszom, már a garázs mellett intézem az ilyesmit.
Szeretek a kádban feküdni, félig kilógó nyelvvel, nyálamat csorgatva heverészni a legközelebbi csicskám mellkasán. Néha kulakrémes seggel hagyok nyomot a legújabb ülőgarnitúrán, de amúgy jó srác vagyok.
Cicalányok írjatok!!! Maximum sakkozunk, mert nekem már nem áll föl, csak a farkam...'' -
ovecs
senior tag
Igen!!
Most mindenkinek van meghívójaAquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
Jégkokó
veterán
Igen és igy már nem is olyan aktuális a topic címében lévő szöveg, hogy nincs meghívónk és ne is kérj
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Robaj
addikt
Megint olyan kiba lassú az iwiw... Pár napja pedig már egész jó volt... Kár volt a meghívókért
-
Integra
titán
válasz Motion_Blur #2390 üzenetére
kérdezd meg hogy érdekel e...
nem én voltam mimóza lélek és futottam moderátorért, azt hittem legalább minimális egészséges kritikát elbírsz, tévedtem.
de hát ilyen anyámasszonykatonák is vannak a földön úgy tűnik
ja, és a véleményem továbbra is vállalom, aki az, meg is érdemli
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Jégkokó
veterán
Hát igen tényleg nagyon lassú lett az egész, a közös ismerőseink funkció is egy csomószor nem működik.Ha legalább kiosztottak egy vagon meghívót , akkor miért nem tudják ugy megcsinálni, hogy rendesen működjön
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
oregcsóka
őstag
Hali urak! És hölgyek!
Valaki nem küldene egy meghívót az: oregcsoka kukac vipmail pont hu-ra?
Cserében fel tudok ajánlani G-Mail-os meghívót, ha megfelel.
Köszke.
[Szerkesztve]''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
Integra
titán
válasz Motion_Blur #2395 üzenetére
semmi újat nem mondtál, de köszönöm szépen, tőled különösen bóknak veszem!!!
Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest