- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
Aktív témák
-
gregorik
senior tag
ez egy macska, és az ismerőseinek 90 százaléka is macska. megyek, bejelölöm őket. szeretem a macskákat.
[link] -
deicide
veterán
ez a meghivó dolog hogy működik? csak adok egy emailcimet és várom a sok kedves embert, hogy küld? mert egy ha van felesleges valakinek, jöhetne (rviktor@mycom.hu).
köszönömLive fast - On high - Repentless - Let it ride
-
ngabor2
nagyúr
nekem tegnapelőtt küldött egy meghívót unokatesóm. beregeltem, tegnap elkottyantottam msn-en, hogy fenn vagyok. azóta 4-en vettek fel ismerősnek...
-
Gambit
őstag
válasz deicide #2404 üzenetére
Szerintem nem érted a lényeget. Ez az egész arra való, hogy megtaláld az ismerőseidet, és tarthasd velük a kapcsolatot. Namost, ha neked egy ismeretlen küld meghívót, akkor ő lesz az egyetlen ismerősöd. Miért küldene bárki is, aki nem ismer? Inkább keress egy havert, aki fent van, és kérd meg, hogy hívjon meg. Ha nincs fent egy sem, akkor te is hiába lennél fent, nem lenne ismerősöd.
#2407: Na, ez pech... Akkor is azt ajánlom, hogy valamelyik másik ismerőstől kérj, mert csak annak van értelme szerintem. Pl. párod ismerősei közül biztos te is ismersz párat, próbálkozzatok náluk.
[Szerkesztve]''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Xantomas
őstag
Egy meghívót fölajánlok én is.
(ha elfelejtek visszanézni, pü-ben úgyis megtalál aki akar)"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
Agostino
addikt
Opera alatt csak nekem esik szét az oldal, vagy mások is jártak igy?
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Ripley
tag
Tennék egy javaslatot minenkinek, ha kamu felhasználót lát, akkor azt jelentsétek! Mindenki aki itt van szerintem azt szeretné, hogy az iWiW megfelelően működjön, szóval tegyünk a rendszert lassító elemek ellen, és akkor mindenki kaphat új meghívókat is talán!
... akkor evezzünk más vágányokra beszélgetésünk fonalával és öntsünk tiszta vizet a nyílt kártyák közé ...
-
gregorik
senior tag
''Most őszintén, hogy engedhetnek az iwiwen ilyen baromságokat?''
úgy, hogy nekik van humorérzékük, nem úgy, mint egyeseknek. Robocopnak egyébként kb. 2000 ilyesmi ismerőse van, az már tényleg komoly. de nem attól lesz gyorsabb a szerver, hogy ezeket kiirtják, lásd MySpace, ahol aztán tízezrével vannak fiktív arcok, mégis repeszt. -
V.ki
aktív tag
-
highlander81
tag
Sziasztok!
A problémám az, hogy itthon nem sikerül belépnem az iwiw-be!!!
A tűzfalat és az egész védelmi rendszert letiltottam de még így sem megy. Egyébként régebben ment. Sőt a melóhelyen is be tudok lépni.
Valakinek valamilyen ötlete van? -
KrAt
veterán
válasz highlander81 #2422 üzenetére
Ürítsd ki a cache-t. Nekem akkor jó szokott lenni..
-
rdi
veterán
-
highlander81
tag
Eszközök/Internetbeállítások >> Cookie-k törlése?
[Szerkesztve] -
KrAt
veterán
válasz highlander81 #2427 üzenetére
Igen, és a mellette lévő fájlok törlését is megteheted
-
Kobe
veterán
megen fantasztikusan hasít, elérni sem tudom az oldalt :S
-
Jégkokó
veterán
Az iwiw az még miért mindig csak béta?Mert már nagyon rég óta működik és nem hiszem, hogy annyi funkció még nincs benne amit elterveztek
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Winner_hun
titán
Ehh azon gondolkozok, hogy egy Prohardver felhasználót létrehozok Csináljak egyet? Jönnétek ismerősnek?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
addikt
válasz Winner_hun #2434 üzenetére
Próbáld ki.
[Szerkesztve]Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
Winner_hun
titán
-
Agostino
addikt
válasz Winner_hun #2437 üzenetére
Yepp most megint haldoklót játszik. Gondolom a kiküldött rakat meghívó most ért be. Mellesleg csináld meg a profilt ha van kedved, én simán felveszlek. : )))
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Winner_hun
titán
Amúgy ha egy ilyen képet tennék be, az baj lenne?
persze különösen ajánlott felirat nélkül
ha valaki le tudja szerkeszteni a feliratot az király lenne► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
The DJ
addikt
válasz Winner_hun #2440 üzenetére
Tedd be ezt: [link]
Az aljáról vágd ki a prohardver feliratot, szerintem ez is megfelelne.
MOD: ááááá van jobb [link]
[Szerkesztve]https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
The DJ
addikt
-
gregorik
senior tag
válasz Winner_hun #2434 üzenetére
''Ehh azon gondolkozok, hogy egy Prohardver felhasználót létrehozok Csináljak egyet?''
értelme mi lesz? akkor a bereggelt cicáknak már több értelme van, azok legalább viccesek. -
Winner_hun
titán
Létre van hozva
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
addikt
válasz Winner_hun #2446 üzenetére
A BAT installációddal kapcsolatban amit már írtam, azt továbbra is fenntartom.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
addikt
válasz Winner_hun #2448 üzenetére
De csak azért mert ördögöd van.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Suzuki topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- További aktív témák...
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest