Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Don't Panic
senior tag
válasz jack96 #12177 üzenetére
"Tethered
A “legegyszerűbb” változat, ez az a típus, ami a legtöbb készülék és a legtöbb iOS verzió esetén szinte bármikor rendelkezésre áll. Mivel a legtöbb eszköz már beleesik a “pwned 4 life”, tehát a bármikor jailbreakelhető kategóriába, azok esetén bármely iOS verzió jailbreakelhető tethered módon, mert az ezt lehetővé tévő hiba hardveres szintű, így azt egy firmware-frissítés nem képes javítani.
A tethered jailbreak esetén a készüléket újraindítva az iOS csak akkor tölt be, ha azt megfelelően, szoftveres “rásegítéssel”, úgynevezett “tethered boot” módban indítjuk. Enélkül a készülék csak áll az alma logónál, majd egy idő után magától újraindul, és ezt folytatja, ameddig ki nem kapcsoljuk, vagy be nem bootoltatjuk.
A redsn0w-ban a tethered boot-hoz használjuk az Extras alatt található “Just boot” opciót, és kövessük a megjelenő utasításokat."
Untethered
"A “valódi” jailbreak, amikor a készülék képes önmagától is bebootolni, és a jailbreak is működik. Ez a legfőbb cél az összes jailbreak esetén. Természetesen az Apple nem könnyíti meg a fejlesztőcsapatok dolgát, hiszen folyamatosan zárja be a korábbi hibákat. Szerencsére az új funkciókkal általában újabb hibák is érkeznek, így a macska-egér játék is folytatódik, minden csak idő, és leleményesség kérdése.
A legfrissebb firmware, ami esetén untethered érhető el a legtöbb eszközön, az iOS 4.3.3, amit például a legújabb redsn0w, vagy számítógép nélkül pedig a JailbreakMe tud feltörni a készülék Safari böngészőjén keresztül."
még nincs Untethered JB ios5 re
Semmi bajod nem lesz a JB.től
és hogyan kell csinálni youtube video pl Untethered JB 4.3.3 és pont u u kell csinálni majd az ios5 el is.UI ÉS GOOGLE A BARÁTOD!!!!
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz jack96 #12492 üzenetére
Nem fehér, hát írtam: Használt garancia nélküli = nem fehér mert az fél éve jött ki...
Jah hát nem tudom, ki vesz 45-ért használtat, de én nem az tuti. Az a 33-as ajánlat az már jobban hangzott, bár ilyet tényleg nem látni mostanság, pedig nézem: Expressz, HA, vatera, és mindenhol álomban élnek, bár szerintem annyiért sosem adják el. -
dani3l
őstag
-
dani3l
őstag
-
e30st
tag
válasz jack96 #12805 üzenetére
igen, én is akartam is írni a hsz-embe, de előtte utánanéztem, és a toucra vonatkozólag ilyet nem találtam (de attól még lehet hogy van, szóval ha te tudsz linket, küldj, mert én is kiváncsi vagyok rá)
iPhonenál egyébként max 1 évvel hosszabbítható meg, míg számítógépeknél 2 évvel.Oké, megtraláltam.
de csak plusz egy év lehet iPodra is, szóval arra max 2 év apple gari van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest