Új hozzászólás Aktív témák
-
Rollah
csendes tag
Én azt írtam, hogy nincs egyik hasonló árú PDA-ban sem 8GB. Nem azt, hogy bővithető-e...
Mindenesetre egy 8 GB-os SDHC kb. 10 rongytól kezdődik, ami ugyebár drágítja a dolgot. Máris egy mínusz a PDA-nak.Na ja, egy doc/xml/txt és egy pdf olvasó-szerkesztő program néha jól jönne.
Én amúgy abba untam bele, hogy egy notebook-ot cipeljek mindig magammal. A PDA-m pedig csak GPS-re volt igazán jó, rövid akkuélettartam, és külön övrerakható tok, vagy táska mélye (a méretei miatt). Szóval, nem annyira praktikus egyik sem, mint a touch.
Egy hordozható notebook, ami elég kicsi lenne (belefér a fotóstáskámba), fotószerkesztésre/grafikára is használhatnám, méretes vinyója is van, az kb. 170.000 Ft-tól kezdődik. Na, ennyi nem volt kéznél , viszont netre minden nap szükségem lenne. Kicsit egyszerűbb zsebrevágnom a Touch-ot (ahol a PDA-m nem fért el - 18mm kontra 8mm ), és csak előkapni, 1 gombnyomás, és már megy is, míg a notebook-ot kivenni a táskából, bekapcsolni, várni, stb...Most hétvégén egy hotelben is mennyivel egyszerűbb volt az esti séta előtt kikapni a zsebemből a lobbyban ahelyett, hogy levittem volna egy notebook-ot, bekapcs, helyetkeres a többi notebook-ozó közt , majd az 1 perces netezés után visszaslattyogni az emeletre, a hotel túlsó végébe, lerakni a gépet, és elindulni a városba.
Ja, már varrtam hozzá puha tokot lencsetörlő kendőből (dupla haszon ). Persze stílusosan Apple jel ráfújva.
-
(Darkwood)
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nők, nőügyek (18+)
- Kedvenc zene a mai napra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Fotók, videók mobillal
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest