Aktív témák
-
madgie
titán
válasz dabgergo #38647 üzenetére
A négyes firmware óta sokkal érzékenyebb a wifi hálózatokra, azt én is tapasztaltam. Anno a 3.1.3-mal lesétáltam a ház előtti park közepéig, végig ment a wifi, most itt-ott eldobálja már a lépcsőházban is, a parkban lévő padokhoz érve meg egyáltalán nem akar kapcsolódni, pedig még látja a hálózatot.
-
Org
aktív tag
Hali.
Egy egyszerű és gyors kérdés, lehet h volt már róla szó.
A call counter csak deb kiterjesztésbe érhető el vagy van ipa-ba is?
Mert meg vásároltam, aztán nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz, mert még csak most tanulgatom az iphone 4-et. (4.1)
Vagy a call countert csak jailbreak-elt telókra lehet rakni és régebbi iosra mint a 4.1?
Köszi.''Nem Szabad Félned A Kudarctól, Játszd Végig A Játékot.''
-
nagyúr
válasz colbert #38650 üzenetére
Mondjuk iTunes-ban minden számon jobb klikk, "get info" és itt az Album-hoz mindegyikhez ugyanazt a nevet írd, akkor látja értelemszerűen egy albumnak a számokat.
Csak JB, régebbin is megy. Ha megvásároltad, akkor hogy van nálad deb-ben/ipa-ban? (Nem tudom, biztos lehet, ezért kérdezem).
Cydi-ból kell telepíteni, iPhone széria szám alapján aktiválódik, amit vásárláskor megadtál.[ Szerkesztve ]
-
Nems
tag
Sziasztok kellene nekem egy gyors jótanács. Tegnap megvettem az App-ból egy navi programot. Már nem volt időm letölteni. Most reggel azzal kezdtem de azt írta ki, hogy csak akkor lesz elérhető ez a program, ha felmegyek a gépemen az itunes Store-ra. De ott ismét azt kérdezi, hogy kifizetem-e? Ha most arra kattintok akkor megint levonja a lét? nyilván a gépemen más jelszóval és mail címmel lépek be mint a telón. Valaki segítene. Nyugodtan nyomhatok újra a BUY-ra ???? Köszi:én
a lelkes amatőr
-
Kommy
veterán
Miért lépsz be te más jelszóval a gépen mint a telefonon AppStore-ba, ennek így semmi értelme, ezek szerint nem is tudsz szinkronizálni a telefonnal. Amúgy azért nem tudod telefonnal letölteni mert, csak egy bizonyos méretig engedi. Ha ugyan azzal a felhasználóval akarod letölteni akkor nem von le többször pénzt.
-
hatterlaman
csendes tag
Hali!
Az iPhone 4 valóban még csak a T-nél elérhető, de ha jól tudom, lesz a V-nál is, vagy már talán van is, mert mintha egyik barátom azt említette volna, hogy részletfizetéssel már meg is rendelte náluk. A szállítás azonban neki is 1-2 hetet vesz igénybe, szóval szerintem neked is hasonló ideig kell majd várakoznod, ha megrendeled.
Az általad említett riasztórendszer azonban engem is érdekelne. Én a szolgáltatást valószínűleg e-mailes úton rendelném meg, mivel informatikai boltban dolgozom, és egész nap nyomon tudom követni a leveleimet. Elolvastam az általad említett T-s riasztórendszert, és valóban hasznosnak tűnik. Rendelkezem is routerrel és vezetékes internettel otthon, ha jól olvastam, csak ezek kellenek hozzá (javítsatok ki ha tévedek ) Nagyon fontos lenne számomra, ha valaki tudna infokat adni erről, mert rengeteg olyat hallottam, hogy nappal kiraboltak lakásokat, betörtek ide vagy oda, s nekem a feleségem egyedül van otthon, mivel több hónapos terhes. Azt hiszem megértitek ti is, ha nagyon féltem őt egyedül otthon, és ez a T-s szolgáltatás nagyon felkeltette az érdeklődésem. Ha bárki tud róla bármit (pozitívat,negatívat), akkor kérem ossza meg velem!
Köszönöm!
-
trobi28
addikt
100 db ezres körül van a reális ára persze ha el akarod adni ,vagy kérj érte 120-at és nézegesd egy darabig
Én most vettem 3 hónaposan garisat,papirokkal,olyan mintha most vettem volna ki a bontatlan dobozból 90 ezerértBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Feka87
tag
sziasztok,
ki használ IGO-t, lenne egy - két kérdésem ... :-)köszönöm.
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.
-
Org
aktív tag
válasz icecave #38653 üzenetére
A gyártó honlapján vásároltam meg paypal-al, úgy h kérte a teló sorozatszámát..
De utána láttam h csak deb-be tölthető le, ipa-ba nem.. és így nem tudom telepíteni a telóra..
De akkor ahogy írtad csak JB-s telóra lehet felrakni.. én meg nem szeretném JB-zni a telcsit, szal akkor buktam 3 dolcsit..?!Amúgy még egy olyan kérdésem lenne, h iTunes-ra a sz.gépen regisztráltam, levonta a 2 eurót, és frankón tudok letölteni, de ha telón felcsatlakozok az accountomra, és letölteni szeretnék, akkor kéri újból a bankszámlaszámomat és újból le akarja vonni a 2 eurót.
Ez normális?
Köszi.[ Szerkesztve ]
''Nem Szabad Félned A Kudarctól, Játszd Végig A Játékot.''
-
nagyúr
Igen, buktad.
Ha ugyanazzal az accountal lépsz be, nem fogja kérni.
Ha mégis nem baj, visszakapod úgyis.
Nekem vol olyan, hogy nem volt pénz az internet kártyámon. Mikor tettem rá, újból levonta a 2 Euro-t, plusz a vásárolt app árát, de mint annó regisztrációnál, ugyanúgy visszakaptam. -
Org
aktív tag
válasz icecave #38670 üzenetére
Amikor beregeltem gépen, levonta, de nem kaptam vissza semmit se..
iPhone-on, meg ugyan azzal az accal léptem be, mint amit regeltem gépen, be is enged, de amikor free appot akarok letölteni, kéri a 3 jegyű kódót ami a kártyám hátulján van, meg is adtam neki, és jött is az sms, h 2 eurot le akart vonni (megint), de nem tudott, mivel nincs pénz a kártyámon..
Szal nem értem.. De azért köszi..''Nem Szabad Félned A Kudarctól, Játszd Végig A Játékot.''
-
majkel
tag
válasz hatterlaman #38659 üzenetére
Szerintem itt nem nagyon kapsz választ a kérdésedre ami a riasztórendszert magát illeti, lévén itt iPhone-al foglalkozunk. Egyébként van ennek egy iPhone alkalmazása, a szomszédom is ezzel rohangál, lényegében távirányítóként működik a rendszerhez.
Volt, hogy átjött egy kis multizásra (mindkettőnknek van iPhone-ja, szoktunk multiban játszani) és mutogatta, hogy mindent tud vele vezérelni, riasztót kapcsolgatni, hőmérsékletet állítgatni (termosztáton) és hasonlók. Bár én kicsit túlértékelt dolognak tartom, de vagánykodni jól lehet vele!
-
MajaG
senior tag
Na 1 hét iphone 4-ezés után, azt hiszem már csak 1 kérdésem maradt, amire volt is itt válasz most, azt hiszem, de nem tudom milyen szóra keressek rá.
A kérdés annyi, h itunesba berakok 1 csomó albumot (mp3-ak), és nincs hozzá album kép. Lehetne az itunesszal kerestetni hozzá, vagy esetleg telefonon.
-
-
nagyúr
Igen, egyesével. Ha albumokba akarod rendezni, akkor is előbb meg kell adnod ugyanazt az album nevet mindnek, hogy egyberakja. Szóval nem kis meló, de én is a lényegre rászántam magam, azóta mindig figyelek rá. Nincs ilyen globális "Ittvan paraszt 10k zene, válogass" gomb.
-
torgoka
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Lenne egy lehet, hogy kicsit láma kérdésem, de én még nem vagyok túl járatos a témában. Szóval, ha egy WIFI hotspotra kapcsolódva (vagy odahaza egy Linksys router által generált WIFI-kábel kapcsolatra kapaszkodva) netezek egy iPhone 4-essel, akkor az elvileg a 3G hálózatot az egész dologból kihagyja, nem azon keresztül kommunikál ugye? Értem ez alatt azt, hogy pl. ilyenkor nincs 3G hálózaton letöltött adat, ami esetében, ha pl. túllépem az 1G korlátot, akkor jön a plusz számla költség? Előre is köszi a válaszokat. -
addikt
Valaki tudna nekem segíteni call counter vásárlásnál?!
nincs paypal accountom, nem tudom, hogy működik, utalok előre valakinek egy ezrest és fizesse már ki helyettem pls!
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
manchester85
veterán
válasz Ghosti #38688 üzenetére
A 3G kikapcsolásával nem az adatforgalmat tiltod le, csupán a 3G hálózatot. Magyarul, ha nem talál wifit, ugyanúgy használja a mobilnetet, csak 2G-n (edge). Ettől függetlenül a wifi nem használ mobilinternetes adatforgalmat, de a 3G letiltásával még ugyanúgy lesz mobilnet, csak lassabb.
Icecave megelőzött.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
rolcsibácsi
őstag
ezzel mit lehet kezdeni? már volt reinstall, registryből törlés stb... -
Kommy
veterán
válasz rolcsibácsi #38693 üzenetére
a legújabb iTunes van fenn, mert szerinte nem .
-
Newyorker
addikt
nem tudjátok T-nél van most raktáron I4?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Ghosti
aktív tag
válasz Newyorker #38697 üzenetére
Vhol van, vhol nincs. De amúgy ez népámítás, hogy nincsen. Nem igaz, hogy a mai világban nincsen olyan technológia, hogy ne tudjanak ennyi idő alatt elegendőd legyártani.
Szval ez csak marketing, csak hogy láttassák mennyire fontosak ők, hogy i4-ből milyen kevés,vagy és "HARCOLJANAK" érte az emberek.
De amúgy rohadtul nem éri meg megvenni onnan, annyi pénzért kapsz mér függetlent is, kivéve, ha 10k vagy 16k-t fizetsz havonta.Ikon 600-nál már megéri persze.
:/
-
ficere
aktív tag
hello.
lenne egy olyan kérésem,hogy adott egy 2g amelyik az alsó sorban nem érzékel.meg lehetne azt valahogy oldani,hogy kikapcsoljam az billentyűzárat,mert igy nem nagyon tudom használni.Machete nem ír sms-t
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest