Aktív témák
-
-
Ferko75HUN
senior tag
Nekem most lesz 2 éves a 3g-m, elejétől tokban van használva.
1 éves korában kapott egy SwitchEasy rebel tokot, ennek ellenére, 2 hónapra rá elindult
a repedés a töltőcsatlakozónál.
De tojok rá, a működés hibátlansága (3.1.3) minden egyes nap örömöt okoz számomra, tehát az értékéből semmit sem vesztett, mivel eladni soha nem fogom, ha meglesz a 4. akkor ez lesz a céges telefonom.
Ja és a lényeg, amiért a párom agyvérzést kap, ez a telefon újkora óta megy, éjjel nappal, soha nincs kikapcsolva.
Nem vagyok Steve embere, csak egy egyszerű felhasználó, akinek ilyen minőségű kütyüje nem volt.
Ezt nem biztos, hogy máshol megtalálod, és még 1x, ez "csak" egy 3g.[ Szerkesztve ]
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
manchester85
veterán
Szerintem ha "méregből" döntesz más mellett, azzal inkább bünteted magad, mint a T-t. Gondolom a Lengend-et nézted ki, ami nem is rossz mobil, ettől függetlenül érhet csalódás, mert azért nem olyan gördülékeny, mint az iPhone. Én hiba miatt nem váltanék telót, mert az annyit tesz, hogy nem rendeltetésszerű a készülék. Abból kell kiindulni, hogy ha nincs vele semmi gond, mennyire tesz eleget az igényeidnek. És ha egy rendszer, egy teló alapból szar, ott már nincs min változtatni. Pl. egy repedés miatt én nem váltanék más márkára, de ha a 3G csak 4.0-n futhatna, és tegyük fel mindegyik modell 2 év után belassulna az aktuális rendszertől, és nem is lehetne meghagyni egy régebbi szoftvert (ok, ez hülyeség, de csak elméletben mondom) akkor tuti, hogy váltanék. Annál, hogy egy telónak valami baja van, csak egy rosszabb. Ha nincs baja, és úgy se azt adja, amit szeretnék. Na én ezért nem váltanék iPhone-ról másra.
Frz:
Ritkán írok ilyet, de tökéletesen egyetértek. Akkor te is azt érzed, amit én.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
cld
csendes tag
válasz manchester85 #38053 üzenetére
Elég alaposan körbe jártam a témát. Természetesen nem Legend-et veszek, hanem Desire HD-t vagy a HD3-at - mondjuk az még csak elméletben létezik, de igen kecsegtető paraméterekkel - 1,5ghz processzor; 1280x800-as felbontás - . Igaz, hogy az WP7-es teló, de amig megjelenik, addigra az új oprendszerről is többet tudunk meg.
Mivel a T-n és más szolgáltatónál sem vagyok hajlandó éveket aláirni egy telefon miatt, marad a független telefon vásárlása, ami iphone 4 esetében 250.000 Ft minimum itthon. Igaz, hogy pl a UK-ban kb 160.000 Ft-ért megvehető unlocked verzióban, de igen macerás a hazajuttatása, és a vám is kérdéses.
A Desire HD most 150.000 Ft és biztos vagyok benne, hogy lejjebb megy az ára, mint ahogy a desire is sokat esett mostanság.
A Legend valóban akadós egy picit, de a Desire HD nagyon gördülékeny köszönhetően az 1ghz-es processzornak, akár csak az iphone 4-ben. -
Scoobyka
addikt
Hali!
Nekem is fehér iphone 3GS em 32 gigásom van és repedt. Azt kicserélték nekem szó nélkül a T-üzletben (2hétre adtam le). Cserekészüléket nem kértem,előtte én a kontaktjaimat lementettem és netes email fiókot használok így a levelek sem vesznek el.
1,5 hónapja kaptam egy vadi új telefont és a garancia is újraindult (pozítivan volt a t-s srácok figyelme),de sajnos ez is elkezdett repedni (pedig ennél jobban telefonra nem lehet vigyázni én komolyan mondom,semmi karcolás nincs rajta,tokban hordom). Szerintem ez széria hiba,majd visszaviszem amikor lesz rá időm.
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz manchester85 #38053 üzenetére
Neked szintén:
Igen, és remélem még a sokadik generáció váltás után is így lesz.
Hűséges típus vagyok, tehát amíg megkapom a mindennapi kis örömcsomagom, nem is
próbálkozok mással.Sorry az off-ért, de néha egy kis ömlengés nem árt a saját topicban, hátha pár megtévedni készülő embertársunk visszatáncol.
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
FuckeR19
senior tag
Napok óta folyamat belassul a telóm (3G 16gb). Mindig újra kell indítanom.
Mi lehet az oka? Nem került fel új progi vagy akármi.
Háttérben túl sok progi futhat vagy most nagy baromságot mondtam?hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
Enjoy
addikt
1 hónap Samsung Galaxy S szenvedés (3GS után), ill. további 2 hét várakozás (előjegyzést követően) megérkezett végre az iPhone 4-em, de csak holnap tudom kezeim közé venni, mert a mai 3 zh nem tette ezt lehetővé.
De a lényeg, hogy végre visszatértem közétek
[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
Stifler93
tag
Használ itt valaki iPhone-nal vagy iPod Touch-csal Sony Ericsson sztereo blutooth fülest?
Ha igen, mik a tapasztalatok?iPhone 15 Pro 512GB; iPad Pro 11” 256GB; Retina MacBook Pro 13", Apple Watch
-
rolcsibácsi
őstag
válasz Stifler93 #38067 üzenetére
nem nagy ügy, meg gondolom mar volt is itt szo rola, de az iphone4 ben kicsereltek a mikrofont es a hangszorot, sztem jobb igy, eddig mindig lefogtam olyan progiknal ahol nem lehetett forgatni a kepet, igy meg mindket iranyban jo
stifler: nemhiszem h mukodne a taviranyitoja iphonehoz, vagy igen? azt amugy nem vagom miaz hogy csuszik a hang? ott vmi hibas cucc lehetett...
[ Szerkesztve ]
-
Ghosti
aktív tag
-
kispéé
senior tag
1 hónap Samsung Galaxy S szenvedés
ne mondd, ennyire rossz volt? Mesélj, mi volt vele a gond?
Kicsit offolok én is: Páromnak vettünk egy Galaxy 3-mat, pofás kis gép, de valahogy ez az android nem annyira kifinomult mint az IOS, testreszabhatóbb az tény, de valahogy nem olyan logikus, néha elvesztem a menüjében, úgy kellett keresni az opciókat, a PC-vel való szinkronizálásról ne is beszéljünk, az egy tragédia. Most már jobban szeretem az Itunest, pedig az elején hogy utáltam
-
-
nagyúr
válasz kispéé #38071 üzenetére
Gondolom, azok voltak a szenvedés tárgyai, amit én is leírtam régebben, mikor 3GS és i4 között 2 hétig SGS-em volt: beakadások, Market, iPhoneon megszokott programok hiánya (vagy épp ha van is,gagyibbra van megírva), ropog a hátlap, szövegkijelölés, és szövegben ugrálás gyötrelmei, stb.
-
kispéé
senior tag
válasz Ghosti #38072 üzenetére
Nekem amit az itunes nyújt, az több mint elegendő. Mostmár tudok zenét,filmet (xvidet is), dokumentumokat is szinkronizálni usb-n keresztül, eddig csak wifin lehetett azt utáltam. Mit lehetne még? Szinte már mindent enged hivatalosan is. Az ilyen széthackelések meg nem érdekelnek, ez így ahogy van, jó
-
nagyúr
Bocs, elvettem a postod
Más: Megvettem a Call counter 3-at. Nagyon jó, be tudom állítani a számlázási ciklust, meg hogy egész percekre kerekítsen, valamint kivételeket is hozzáadhatok, így pontosan tudom, mikor jár le egy hónapban a 100 percem, ami benne van az előfizetési díjamban, kiírja az ikonjára. 3 dollárt megért simán.
-
hatesz
tag
válasz dabgergo #38086 üzenetére
Az Oplayerrel van egy kis gond, mármint a legújabb frissítéssel. Nem fordul fekvőre a lejátszott film (értsd olyanra mint ha tv-n néznéd) ha elindítok egy filmet. Múltkor felvetette már valaki ezt a problémát, ti mit tapasztaltatok? Csak a többiek miatt kérdezem, én visszaraktam az eggyel korábbi verziót, mert én is tapasztaltam a fent említett hibát.
Amúgy kapcsolódva a repedö fehér témához, nekem 4 hónapja van meg, rápattintható tokkal használom, eddig a hátlap repedés és karcmentes.
Hogy mire való a nyomtató? Lassítja a papír haladását a szemetes felé...
-
dabgergo
őstag
válasz hatesz #38087 üzenetére
Ja értem, akkor ezek szerint én még a régebbit használom.
Amúgy amikor így beadjátok hajszálrepedés miatt cserére nem tudnak adni iphonet cserének? Azért 1 vagy 2 hét is elég sok idő normális telefon nélkül (főleg h a naptártól kezdve minden azon van használva).
[ Szerkesztve ]
-
DeepDish
őstag
válasz rolcsibácsi #38026 üzenetére
Koszonom..
T-Pot plugin el meg Total Commanderhez?
-
GeneraL_XTX
veterán
srácok az előbb megvásároltam a CallCounter 3 nevű progit (tudjátok h honnan ) magán a programon keresztül. Ugye PayPal-on küldte a számlát kicsengettem a 3 dolcsit, de a progin belül a liszensz még mindig október 30.-át mutat....
miért?
-
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #38093 üzenetére
Nyomj rá a settings-ben hogy update/get license.
DeepDish: igen, és müködik is!
[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
Én is kacérkodom ezzel a CallCounter 3 progival,megvenném csak azt nem tudom ha készüléket cserélek akkor hogy kerül arra rá?Ok hogy megint letöltöm de nem akarom megvenni mégegyszer.Appstoros progikkal rendben vagyok de a Cydiásnál nem tudom.
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
trobi28
addikt
-
Feka87
tag
helló,
nekem olyan kérdésem lenne, hogy a kamera -nak vannak beállításai?
én sehol nem kapom ...
pl:felbontás, éjszakai mód?
meg hallottam, hogy lehet képernyőről is fényképezni valahogy ...köszi
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest