Új hozzászólás Aktív témák

  • ferikek

    aktív tag

    válasz ferikek #25199 üzenetére

    Sziasztok,

    Nemrégiben írtam, hogy van egy kis akkuproblémám a 4S-sel (többször lemerült úgy, hogy bőven több 10%-ot jelzett)
    Kommy javaslatára power+home gomb kombinációval kalibráltam, de azóta is rohamosan merül.
    Közben arra gyanakszom hogy a mobilnet-modul (nem tudom a pontos nevét) lehet a ludas. Elindítok egy mail frissítést, de a levelek nem érkeznek meg, csak a Kapcsolódás látható. Így zsebre teszem, pár perc múlva előveszem, és kb, így percenként merül 1%-ot. Ugyanez történt a hét elején. 71%-on volt a teló, 3,7 MB-t akartam küldeni 2g-n keresztül, de ez ugye lassú folyamat, és 25 perc alatt 49%-ra lemerült, majd ki is kapcsolt. nem tudtam bekapcsolni. miután rátettem a töltőre, rögtön bekapcsolt, és 47%-ot mutatott.
    Ma felszálltam hévre, 10 min utazás, majd gyalog 10 min és 7%-ot merült, miközben csak egy cikkek olvastam, nem "netezem folyamatosan". 3G-n a weboldalakt közül sem mindegyiket nyitja meg, és betöltést jelző kék sáv nem fut végig és lehet látni, hogy dolgozik a háttérben a böngésző. ugyanez az e-mailnél: frissítem manuálisan, várni kell 1-2 percet, mire megjönnek a levelek
    Ma reggel 100%-ról kezdtem, volt 25 min beszélgetés, max 45 perc netezés (25 min wi-fi, 25 3G). háttrében pl. maps futott. Most van 39%-on, holott régebben 2-3 napig simán ment egy feltöltéssel.
    Lehet probléma a 2g/3g antenna hibás működése (szívja az akksit)?

    üdv.

    ferikek

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák