- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz Szatesz #8548 üzenetére
az E6750 volt kint a teraszon, a 8200-as soha nem járt még azon a csodálatos helyen
ezeket az eredményeket mind szobába (cirka 25-26 fok) értem el vele, de a DFI-ben ez még korántsem a vége.
Neoteric : 1,3825V-on ment ennyit, de a stabilhoz 1,408V kellett
de most megyek szórakozok tovább, 4600MHz-nek meg kell lennie
-
Beowulf_78
addikt
Ide is beteszem...van egy elcserélhető Q6600-om...VID 1,2375 FPO: 734A950.
Kellene érte Q746 E8400,E8500 ráfizetéssel vagy bármilyen tuningos darab ami normális fesszel viszi a 4,3-4,4 ghz-et.
A quad 1,178V@3200mhz Prime95 stabil ill. 1,360V@3,6ghz.A max. Prime stabil eredmény 9x415 az az 3735mhz 1,44V-vel (léggel). A magok max. load 77-77-74-74 fokosak 3735mhz-en! Nem kizárt hogy menne többet is...
A kp.-s ajánlatokat privibe kérném akit esetleg érdekelne.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Szatesz
őstag
válasz Zé_Mester #8559 üzenetére
Hnm hát nemtom nekem van 3db 8cm es és 2 db 12cm es venti a házban és volt hozzá egy ASUS SILENT KNIGHT 2 es az uj és nem birt vele ....De ha kinyitod az ablakot maris megvan oldva a problema... most nezem te is miskolci vagy......
[ Szerkesztve ]
>>> HUN eXtreme OC Team <<<
-
Zé_Mester
őstag
válasz BLOODSHOT #8560 üzenetére
Gigabyte lapokhoz nagyon jó BIOS-ok vannak Wolf-hoz.
sztem mindenféleképpen azt vegyél.Szatesz : nem nyitom ki, így kell kihozni belőle a legtöbbet. ha nem bírja akkor rohadjon meg, úgyse az enyém lesz
így van Miskolc-i vagyokMOD:
X38 egyáltalán nem nagy szám, egy jobb P35-ös lappal sokkal jobban meg lehet hajtani
X48 meg hol van még ...... meg mennyi lesz[ Szerkesztve ]
-
Szatesz
őstag
válasz westlake #8564 üzenetére
Csak reménykedni tudok benne hogy nem lessz olyan meleg mint az x38....Nekem maximus formulam volt .....de inkabb ra sem gondolok az eszaki hid ugy hogy volt rajta egy venti 450FsB nel 60-70 fokos....lenne még par dolog de nemhozom napvilagra....tudom hogy az ICHR valtozik csak allitolag
[ Szerkesztve ]
>>> HUN eXtreme OC Team <<<
-
-
Zé_Mester
őstag
válasz BLOODSHOT #8569 üzenetére
egy P35-ös lap (mondjuk Gigabyte P35-DS4) meg egy 45nm-es proci (E8x00) sztem kitart egy jódarabig.
a P45 lap meg még nem most lesz, meg ki tudja milyen lesz. semmi teszteredmény nincs róluk, csak képek. abból meg nem lehet sokat megtudni (tuning szempontjából)[ Szerkesztve ]
-
Chrys_
addikt
A P45-tel meg a végén az Intel megint eljátsza a kiadás csúsztatása című játékot. Talán Karácsonyra odateheted a fa alá
-
Zé_Mester
őstag
válasz BLOODSHOT #8572 üzenetére
mihez képest????
de ha mondjuk egy Gigabyte P35-DQ6-ot és egy Gigabyte X38-DQ6-ot összehasonlítassz, akkor lényegében ugyanaz a lap.
ugyanannyi Sata van rajta, ugyanannyi hálózati motyó, majdhogynem minden ugyan annyi.
PCI-E sávszélben tud többet az X38, de lényegében ennyi.
hjaaa, és a lényeg : nem P35-ös chip van rajta hanem X38. és kb itt végeet is ér a különbség.
amit egy átlagfelhasználó észrevesz különbséget az az árcédula meg a hőtermelésde tuningra sokkal jobb a P35, ez bizonyított
-
Zé_Mester
őstag
válasz BLOODSHOT #8577 üzenetére
egyértelmű hogy lap.
az ilyen Combos megoldások soha nem vezetnek jóra. egy lap vagy ilyen, vagy olyan. egy vegyeskörítés soha nem jelent jót tuningnál.
(ellenpélda erre Gorneck combos lapja, de az nem ASUS hanem Gigabyte )úgyhogy ha jó eredményt akarsz elérni tuningban akkor a Combos dolgokat el kell felejteni
vegyél egy szimpla DDR2-es lapot (mondjuk valami P35-ös Giga-t -->> DS4/DQ6) és azzal nem lesz gondd a tuningnál -
VinoRosso
veterán
Itt találtam egy két érdekes bencheredményt többek között York vs Kenya szempontból, egy két nem mindennapi platformmal, bocs ha már volt, gondoltam egy hsz-t megér.
-
Neoteric
addikt
csakmer ha ez ien könnyen megvan, akkor nem nagy hülyeség venni combos lapot.
nekem most ds3r-em van, ddr2 vel, de így akkor nem kell majd venni új lapot h ha ddr3at akarok. mondjuk az még a jövő zenéje.. most örülnék ha lenne egy kib@szott vgam...
PSN: ne0teric_sAN
-
sz.j
nagyúr
válasz Zé_Mester #8581 üzenetére
"vegyél egy szimpla DDR2-es lapot (mondjuk valami P35-ös Giga-t -->> DS4/DQ6) és azzal nem lesz gondd a tuningnál "
Ezt a véleményedet meg tudom erősíteni, mert az E8xxx- procikhoz nagyon jók a giga lapok.
Lásd például XaraX P35-DS4 rev2.1 es lapjával elért eredmény, de én sem panaszkodhatok egy P35-DS4 rev2.0 lappal.
Most már csak egy jó procihűtő kellene, mert itt mát kevésnek tűnik a TX2-es hűtő.[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Zsoo21
aktív tag
A giga lap nállam is tökéletesen működik,meg vagyok vele elégedve.
Mondjuk nekem is combó van.[ Szerkesztve ]
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ , 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI 8800GT-T2D512E-OC,
-
Zsoo21
aktív tag
Proci húzással meddig mennek ezek a cpu-k.?
[ Szerkesztve ]
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ , 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI 8800GT-T2D512E-OC,
-
Zé_Mester
őstag
én eddig a sok lap közül amit próbáltam, a Gigabyte-tal volt a legkevesebb gondom tuningnál.
amikor megvettem a 8200-ast és elkezdtem hajtani a DQ6-ba, csak lestem amikor 570FSB-vel is bebootolt a Vista. (ide tettem be képet, meg lehet nézni, abszolút korrekt)
mondjuk ez nem csak a lap érdeme, mert a procinak is vinni kell különben nem ér semmit az egész. de nagyon korrekt lapok, és nagyon korrekt bios-uk van a Wolf procikhoz.
aki nyugisan akar tuningolni, és nem órák hosszat szívni hogy mit hova és merre, annak csak javasolni tudom WOLF alá.Zsoo21 : Proci húzással meddig mennek ezek a cpu-k.?
mondjuk mi lenne ha használnád a keresőt ???? meg mondjuk feltalálták a Google-t is[ Szerkesztve ]
-
sz.j
nagyúr
válasz Zé_Mester #8596 üzenetére
"... de tettem be képet, meg lehet nézni, abszolút korrekt..."
Láttam már ..., sőt kezdetektől fogva nyomon követtem az E8xxx procik "történetét", így a Te eredményeidet is.
[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Zé_Mester
őstag
dehogy teszem, még megfázik a kis aranyos és akkor vehetek neki drága gyógyszereket
a DS3 sztem képes 500as FSB-re, csak emelni kell neki egy kis fesztsz.j - RESPECT
mod.: változott pár dolog, pár napon (ha minden jól megy csüt. reggel) belül 2x1GB CSX DIABLO 1200MHz fogja teljesíteni a szolgálatot a motyóban. asszem most boldog vagyok
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900 - 1 év garanciával
- AMD A8-7600 - 4 Magos - 3.8 GHz órajel - FM2+
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 43.000.-
- Intel Core i5 13500 - 14mag/20szál - Hibátlan, tesztelt Eladó! 67.000.-
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2695v4,2697Av4(áfás számla, 1 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest