Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz KROK640 #1320 üzenetére

    Glasgowtól kb 100km, kisváros. A lényeg a tengerpart közelsége volt, az tényleg csodaszép - nyár elején, amikor nem esik. Azért költöztünk ide, hogy IDŐNK legyen a családra és legyen bőven természet karnyújtásnyira.

    Ami böki a csőröm, hogy marhára át lettünk b&@szva/óriásit romlott a helyzet: 2021ben tök jól kijöttünk ketten összesen 30 munkaórából(!), mára már 30+25 óra körül dolgozunk, mert minden IS 50-60%-al drágább. Ez marha könnyűnek hangzik, de úgy számold, hogy 0 értelmes gyerekfelügyeleti lehetőség ÉS kb esélytelen suliovi kompatibilis (9:30-14:30) műszakokat kapni bárhol - és persze kötve vagy a közvetlen közeli lehetőségekhez.

    Ehhez adódik még hozzá, hogy az állam mint olyan szétfoszlani látszik: pár hónap leforgása alatt a 100km-es körzetben (igen, Glasgow az első kb) eltűnt a korábban bevált NHS-fogászat pl, felfutóban a bűnözés, stb. Mondják, hogy nekemsemmisejó: háb.meg, ez csupán 2évvel ezelőtt marhára nem így nézett ki, nem erre iratkoztam fel.

    "Lehet, hogy most Anglia a nagy fellendülés után ami a '90-es és a 2000-es években jellemezte, visszazuhan a korai '80-as évek szintjére, amikor kb semmivel nem volt ott jobb az élet mint Magyarországon most."

    Nekem meg pont az ugrott be, hogy a korai 2000es években egy reggeli rádióműsorban az EU-csatlakozásról beszéltek, arról volt szó, hogy idővel egy BRIT életszínvonalat simán elérhet az ország. Nagyon érdekes, hogy pont a briteket mondta. Ennyire még nem járunk, de ha pl az EU-nak köszönhetően a magyarok visszaügetnek a 2020as szintre, a britek meg maradnak a brexites hígf.schban, meglesz.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák