Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
nagyúr
És valszeg Steam Decken is menni fog gond nélkül launchkor, legalábbis ha lehet hinni Druckmann-nek.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
BoneDragon
veterán
Látom ez is optimalizálatlan szar lesz. Azt az időt, amivel kitolták a sorozat miatt, fektethették volna ebbe...
-
Ger_man
senior tag
válasz
BoneDragon #2 üzenetére
PS5-ön nagyon jól van optimalizálva
Viccel félretéve, valóban komoly a gépigény, az Uncharted-ot nemrég szereztem be PC-re is, de jól izzasztja a 3080-ast... PS5-ön meg rock solid a 60-as mód... és nem mondanám hogy a plusz beállításoktól annyival szebb lenne. -
PuMbA
titán
válasz
BoneDragon #2 üzenetére
Valószínűleg optimalizált lesz, tehát a konzolos beállítások esetén nem kell majd nagy gép neki. God of War esetén ugye ez az Original preset-et jelentette. A RAM igény biztos kamu, mert attól, hogy 1080p helyett felkapcsolsz 1440p-re nem nő meg a rendszer memória igény, csak a VRAM igény. 16GB elég lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
válasz
BoneDragon #2 üzenetére
Az elmúlt 3 évben pécére portolt Sony játékok közül nagyjából csak a Horizon Zero Dawn nem volt jól optimalizálva, az összes többi Sony játék simán a valaha készült legjobb pécés portok közé tartozik...sanszos, hogy ez is az utóbbi tábort fogja erősíteni.
-
sixpak
veterán
Már mindegy, pénteken olvastam a gépigényről, azonnal rendeltem is 32GB-ot.
De tényleg csak a LoU miatt, nagy terveim vannak a játékkal, nem volt egyszerű végigcsinálni az elmúlt pár évet anélkül, hogy spoilerbe fussak, de sikerült....ezt a néhány hetet már talán átvészelem, hacsak valaki nem lep egy egy hasonlóan otromba dologgal.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
GodGamer5
addikt
Az Unchartedhez sem kellet maxon erőmű, nyilván ez a gépigény is kamu.
Ha egy újszerű, erős és ténylegesen bányászmentes videókártyára vágysz, látogass el az adatlapomra!
-
lmno
őstag
Kiváncsi leszek, hányan nem bírják majd ki hogy vegyenek egy PS5-öt a második részhez, miután végigtolták a Part I-t
Nyilván ez is a lényege az egésznek, hogy kiadták PC-re.
-
AxBattler
félisten
Tippre egy i7-7700+16GB+1660Ti kombóval jó leszek 1080p@60FPS/High részletességre... de lehet ugrok RX6600-ra.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Dragon's Crown Pro - Battle Hardened Edition
-
k-adi
nagyúr
válasz
Fitzgerald #6 üzenetére
Azt tudjuk már esetleg hogy a sony mikor küldi pc-re a ghost of tsushima?
-
podtibi
aktív tag
Nem. A pénz. Egyszerűen idővel megéri nekik kiadni pc-re is. Az meg hogy a második rész még csak ps5-ön játszható, nem jelenti az hogy ne lehetne interneten végignézni/megvárni a pc megjelenését. Sosem értettem ezt a nagy nyál csorgatást. Idővel ugyis megjelenik pc-re is minden.
[ Szerkesztve ]
Aláírás: Ezt inkább rád bízom.
-
MikeWazowski
addikt
Elég combos gépigény.... RTX 3050-esemen lehet minimumon fog menni....?!
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Tudja valaki hány órától nyomható?
The Last of Us Part I/Saints row/Dead Island 2 is van :)
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #2 üzenetére
Jaj csak nem igazam lett? Milyen meglepő. Steamen jól le is húzták miatta. Rossz optimalizáció és állandóan crashel.
Szerencsére itt mindenki olyan hozzáértő... -
PuMbA
titán
válasz
BoneDragon #18 üzenetére
Annyira nem rossz az optimalizáció. Elindul és megy GT1030-on és i7-4770K-n is, pedig ez bőven a minimum gépigény alatt van! [link]
A mai játékok nagy része meg már sajnos alap, hogy ilyen rossz állapotban jön, ezt már megszokhattuk, szóval ez van. Várni kell pár hónapot, mire a fagyásokat kijavítják.
[ Szerkesztve ]
-
Mizol29
senior tag
válasz
BoneDragon #18 üzenetére
Néztem egy streamert aki nem gyenge géppel rendelkezik öröm volt nézni a néhol mosottas textúrákat meg a 10 centire előtte lévő asztalon betöltődő billentyűzet modellt meg textúrát🤣 A töltési időröl nem is beszélve. PS5-ön egy álom volt végig tolni, gyönyörű graf, villámgyors betöltés és egyetlen egyszer sem volt fps drop. Biztos pc-n javítják majd, de elég röhejes. Végszó, örülök, hogy felhagytam a pc-vel.
[ Szerkesztve ]
-
Puro
aktív tag
Ebből akkora refund lett, mint az állat. Vicc kategória, komoly teljesítmény problémákkal küzd, már a menü felemészti a cpu erőforrást meg a létező összes ramot ami van. Hasonló a helyzet, mint az Arkham Knight megjelenésekor, azt hittem attól nincs lejjebb
[ Szerkesztve ]
-
Crus
senior tag
válasz
BoneDragon #18 üzenetére
Szerencsére a Steam tele van félkegyelmű idiótákkal, akik röhejes konfigokkal próbálkoznak, lehetőleg jó magas settings mellett. A beállítások közel annyira testreszabhatók, mint pl. egy RDR 2 esetében. Persze a hülyékkel nehéz mit kezdeni, akik 1050-nel próbálkoznak med-high beállítások mellett.
A hab a tortán, hogy egy részük végig se várta a shader compilet és nézegette a 10 frémet alulról.
A menüben azért van magas CPU terheltség mert szerencsétlen kompájlolná a sédert, érdemes pölö kivárni, a settingset meg úgy belőni, hogy 2023-at írunk...
Normális hardveren ahogy kinéz ez a játék az egészen elképesztő, lefolyik a képernyőről. Büntet. A 1.5 órám alatt egyetlen CTD se volt, a shader compile induláskor bő 15 percig tartott nekem is, de ez anno a HZD PC-s verziójánál se volt sokkal kevesebb.
[ Szerkesztve ]
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc
-
BusinessGuy
senior tag
Persze mindenki hülye és rendben van a 20-70 perces shader comp is. Lehet ezt szépíteni de ez vicc kategória optimalizáció néven. Hálistennek van refund és torrentre is felment így mindenki ki tudja próbálni. Sony hozta a ps-en megszokott kutyaütő hozzáállását, nem csoda hogy a tesztverziókat is visszatartották.... vicces ezt olyan hardvereken látni amik keresztbe lenyelik minden téren a ps5-öt.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
BusinessGuy #23 üzenetére
Nem volt 20-70 perc.De tény,hogy elég hosszú volt.
De nálam az első 10 percben nem is akadt,semmi error.
De viszont dlss és nativ felbontás között nem láttam különbséget igazából fps-re.Ami nem túl jó.The Last of Us Part I/Saints row/Dead Island 2 is van :)
-
Fitzgerald
veterán
Nálam 65 perc volt konkrétan...
Ez most sajnos tényleg mellé ment.
Sony mellett szóljon, hogy ez a második szar pécés portjuk a kb. 10-ből ami megjelent az elmúlt 3 évben.
Ez az Iron Galaxy portolta, Fallout 76 pécés verzióját is nekik köszönhetjük, ez sok mindent megmagyaráz.
Nálam mondjuk nem crashelt még, de a teljesítmény kifejezetten borzalmas.
Tolták volna még 2 hónapot inkább.#18 BoneDragon
Ugye? Még jó, hogy neked a seggedben is fejed volt mint mindig, és megmondtad előre.
Lottószámokat is mondasz? -
BoneDragon
veterán
válasz
Fitzgerald #25 üzenetére
Jujuj, valaki egybol szemelyeskedik. Elvettek a nyalokad?
,Az elmúlt 3 évben pécére portolt Sony játékok közül nagyjából csak a Horizon Zero Dawn nem volt jól optimalizálva, az összes többi Sony játék simán a valaha készült legjobb pécés portok közé tartozik...sanszos, hogy ez is az utóbbi tábort fogja erősíteni.,nyeheheheh
-
Crus
senior tag
válasz
BusinessGuy #23 üzenetére
Talán be kéne találni a settingsbe és nem 1050-ekkel telesírni a világot. A PC-sek jó részének egyértelműen a konzol való.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc
-
-
Ferdzsoo
addikt
Nálam tegnap 5x chrasselt a gém, pedig viszonylag erősebb konfigom van.
Miután a shadereket betöltötte jelentősen sokat javult, de a crash ezután is megmaradt...
Azért 1,5 óra játék alatt 5x crash az szerintem elég erős...
Shadertöltés nekem is majdnem 50 perc volt. Elmebeteg.[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
BusinessGuy
senior tag
Persze, ez lehet a gond..
Én is szarul állítom be 7700x/3080/32gb ram, gen4 nvme mellett es ezért volt vagy 40 perc a shadercomp és ezért rak ki az asztalra állandóan miközben szarabbul fut mint az ennél jóval szebb game-k...
Le kéne venni a szemellenzőt ha nem lenne gond nem szednék ízekre...[ Szerkesztve ]
-
-
AxBattler
félisten
Röhej, de PS4-re is simán kihozhatták volna, ha már a Part 2 arra jelent meg erdetileg.
Ez a PC-s kiadás eddig csalódás... remélem nem direkt így akarták, hogy a PS5 felé tereljék a játékosokat.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Dragon's Crown Pro - Battle Hardened Edition
-
PuMbA
titán
RTX3060-on 60fps felett fut 1080p High grafikán: [link] Tényleg nem annyira rossz a helyzet
[ Szerkesztve ]
-
AxBattler
félisten
DLSS-el? És mennyi összeomlással?
Mert kábé ez lenne a cél: stabil 1080p/High@60Hz. Most újítottam egy RX 6600 8G-t, de eddigiek alapján lehet hogy kevés lesz, pedig a korábbi Sony portokat simán vinné.
[ Szerkesztve ]
-
AxBattler
félisten
DLSS nélkül.
Az jó.1440p High-on pedig 40-50 fps-t tud, de már 10GB VRAM-ot használ
Ez már kevésbé... tehát akkor RX 6700XT 12GB, vagy RTX 3060 12GB a minimum.
Végülis aprón már 120k HUF körül beszerezhetőek."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Dragon's Crown Pro - Battle Hardened Edition
-
válasz
AxBattler #35 üzenetére
Jött egy felújított változat PS4-re, The Last of Us Remastered néven, nem néztem összehasonlítást a PS5-ös Part I-hez képest, de ez se volt csúnya, legalábbis én szinte semmi különbséget nem éreztem PS4 Pron a Remastered első rész és az alapból szebb grafikájú Part II közt.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
AxBattler
félisten
-
AxBattler
félisten
válasz
BusinessGuy #41 üzenetére
Elvileg... most a 8GB-os RTX3060-okat nézegetem, DLSS-el talán ezek is jók lehetnek.
#45GAbre
Oké, akkor nem hiába promózták trailerben az FSR2.0-t.[ Szerkesztve ]
-
Dlss off:102-103fps
Dlss quality:115
Dlss performance:116
FSR quality:115
FSR performance:115
Nah de itt már pár fps-el több volt,mint előző helynél,ahol néztem.
Ennyit a dlss-ről.Nem baj,csak épp erre nem mondanám,hogy van értelme.The Last of Us Part I/Saints row/Dead Island 2 is van :)
-
AxBattler
félisten
Jah, most nézem azt a kevés tesztet... ide nem lesz jó.
Viszont az eredeti RX 6700 10GB jó lehet.[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
Fitzgerald #25 üzenetére
Én nem mondanám borzalmasnak.De igen lehetne jobb.A lassú töltés,és a hosszú shader,meg talán tőlük szokatlanul "sok" crash,amit mondtok.Az ami borzalmas tőlük.
Ha más adta volna ki akkor csak átlagos első napi kiadás kb.AxBattler:
Hszed alatt írtam,hogy FSR-el se jobb.
Nem néztem minőséget,mert van,amikor FSR jobb.De fps-re nem sokat hoz dlss.
És még csak 3.0-át se rakták be.
Nem mintha azzal jobb lett volna,ez a 10 fps + lett volna 20.
De mondjuk ez is dogéktól kicsit gáz,hogy ennyit tud csak a felskálázásuk.
Nem szoktam nézegetni,melyik game-be mennyit kellene adnia.De felezett felbontáson ez a fix max 10%,az elég sovány.The Last of Us Part I/Saints row/Dead Island 2 is van :)
Új hozzászólás Aktív témák
gp Némi halasztás után hamarosan végre befut a játék egy teljesen új platformra.
- Philips LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- Hátsó ajtó a Gigabyte BIOS-okban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Kompakt gamer monitorral rukkol elő az AOC
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 FHD IPS touch, i5-4300Y, 4GB RAM 128GB SSD ujjolv., 1 hét gar
- !!! LG OLED C9 55" Eladó !!!
- X1 Yoga 5th 27% 14" 4K UHD IPS érintő i7-10610U 16GB 256GB magyarított vbill ujjlolv toll gar
- TP-LINK EAP245 V1 AC1750 Dual Band 2024.02.14.-ig garis
- Új kiváló ár érték arányú FHD 5G HORLAT projektor ajándékkal
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest