Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz Kasya #1207 üzenetére

    Tudnátok ajánlani PBT WoB keycap szettet, ami nem GB és van hozzá ISO kieg?
    Infinikey WoB Cherry profil, reverse dyesub PBT, de úgy nézem, hogy a latin alpha elfogyott

    MT3 WoB MT3 profil, ABS
    MT3 Susuwatari MT3 profil, ABS, nem teljesen fekete, hanem fekete+sötétszürke némi színnel
    GMK WoB Cherry profile, ABS, nem GB, de erre várni kell valamennyit

    Mást nem tudok hirtelenjében, talán AliExpressen akadhat doubleshot ABS készlet, mint ez. PBT-re ott ne nagyon számíts, mert reverse dyesub kell hozzá, ami még csak a group buy-ra dolgozó gyártók sajátja.

    Melyik mattosabb? A dyesub, vagy double shot?
    Ez az alapanyagtól, a használat mértékétől és az öntőformától függ. Ha ABS, akkor rövidebb idő alatt fog fényesre-csúszósra kopni, idővel a PBT is képes erre, de ahhoz rengeteg idő kell.

    Az öntőformától függően egy ABS is lehet eleve matt és durvább felületű, mint a GMK vagy MT3 ABS, vagy enyhén csillogós és simább, mint egy SP SA ABS. Ahogyan a PBT is, lehet matt és durva felületű, mint egy MT3 PBT, lehet matt és extrém sima, mint egy KAT, lehet csillogós és sima, mint egy KAM vagy lehet matt és sima, mint egy másik öntőformával készült KAM.

    Gondolkodom, hogy progressive rugot keressek a lineáris durockhoz, de jól gondolom abból több kemenysegut kellene próbálni, hogy a megfelelőt megtaláljam?
    Úgy általában érdemes kipróbálni többfélét, mert vannak, akiknek eléggé széles intervallum is megfelel, de láttam olyat is leírva, hogy 62 gramm túl könnyű neki, a 67 gramm fárasztóan nehéz, csak a 65 grammos rugó a jó. Innen tudsz mintát rendelni, de progresszív nincsen közöttük. Spritnek, TX-nek és Thic Thocknak van progresszív rugója.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés