Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz Kasya #1161 üzenetére

    Tofu65: tray mount
    KBD67 V2 MKII: top mount
    D65: tab gasket mount
    NK65 Entry Edition: top mount, műanyag ház (van belőle alumínium változat drágábban, valamit havi rendszerességgel tematizált változat barebone-ként vagy teljes kitként)
    Saka: sandwich mount [link]
    IKKI68 Aurora: tab gasket mount
    Angel: pin mount (ez lineárisokhoz való kit puhább bottom out élménnyel)
    IRON165 R2: tab gasket mount (ehhez azért nagy szerencse is kell, mert várhatóan hatalmas lesz rá az érdeklődés, a mennyiségi limit pedig alacsony)

    A mountok közül melyik lenne jobb silentnek?
    A tray mount a legkevésbé alkalmas, ezt követi elméletben a sandwich mount (bár van meglepően halk sandwich mount billentyűzetem), a többi nagyon alkalmas rá.

    Mivel árat nem írtál, ezért azokat a 65%-osokat soroltam fel a belépőtől a prémium nagyon drágáig, amelyek vagy általában kaphatóak a KBDfansnél (ha éppen nincsen készlethiány), vagy GB-ben vannak, vagy 1 hónapon belül GB-be kerülnek (és persze azt, ami beugrott).

    Kakukktojásként a Keychron K6 lehet még olcsón akár jó pimpelési alap, az ANSI változat hotswap abból, az ISO forrasztott.

    Számold össze a kapcsolók, kupakok stabilizátorok árát, ha a kit EU-n kívülről jön, akkor add hozzá az áfát, GB esetében számolj 6-8 hónap várakozással, és ezeket mind-mind összesítve találd ki, hogy megér-e neked ennyit, vagy sem, mert a végső szám még a legolcsóbb opciónál is eléggé magas lesz (+ a várakozás a lehetőség egy részénél).

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés