Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakos1987
őstag
hangerők maxon vannak. Alap fájlok vannak fenn, ebbe nem tudom benne van-e az a hanganyag, ami szükséges a speedcamos figyelmeztetésre!
jah és egy jó hír! TMC is megy! letöltöttem hozzá 4 file-t (contentbe, license-be, dll-t meg még vmit)
valamint egy érdekes dolog: beállítottam az esztikét. Elindítottam szimulációt. Ugye pittyenni pittyen, csak beszélni nem. 1. manővernél angolul mondott valami eight-hundreed aztán kuss.... ez elég érdekes, nem tudom mi lehet a hiba. Hangerő maxon, hangra vonatkozó bejegyzés sys.txt-be be van írva, valamint amit küldtél előbb az is... már csak ez az egy oldódna meg végre
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Androidos fejegységek
- Mobil flották
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- PlayStation 5
- HP notebook topic
- Az emberek furák lettek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-520M I 3GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E560 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest