Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay
- AliExpress tapasztalatok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- Nem mond le Kínáról az NVIDIA
- TP-LINK routerek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- VPN topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
formasu
tag
Üdv!
A 9.6.1 Becker úgy tudom, hogy szintén Primo /2-es/ program, hátha használja már valaki, és tudja a választ!
Kezelési kérdéseim lennének.
A bekapcsoláskori egész oldalas figyelmeztetést hogyan kapcsolhatnám ki? / Állítólag a sys-be kellene írni valamit /
Akárhová állítom a figyelmeztetési jelzést, hangot, nekem mindig ad egy csengő szerű hangot, amikor kell, / valami jelzés is van ezen kívül a képernyőn / de nem szólal meg! Gondolok erre: sebességhatár túllépésre, vasúti átjáró, seb. kamerát még nem próbáltam, de ezeket jó lenne, ha be is mondaná, mint a Primo! Ezen kívül elég sokszor ad egy "Ding" szerű hangot, ami kicsit zavaró, főleg azért is, mert nem tudom, miért szólalt meg, és nem szeretném állandóan a képernyőn keresni, nézni az okát?
A vezetési információkat, kanyarodás....stb., rendesen mondja Eszter, csak ezeket nem!
Tudja a választ valaki? Tudnia kellene ennek a programnak ezeket? Az útmutató nem tér ki ezekre.[ Szerkesztve ]
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
-
formasu
tag
Bocs, hogy ezt írom, de régebben, -több hónapja-egy nagyon pörgős, jó topik volt ez, segítséggel, kérdésekkel, hozzászólásokkal, de mostanra alig él! Lehet, hogy túl szigorú lett a "moderálás"? Már szinte minden kérdés "warez szagú", jön a Főnök, és moderál....., töröl, stb. A szabályok változtak, vagy mostanában jobban oda kell figyelni? Nem mindegy, hogyan tesszük fel a kérdéseket? Ha oda írjuk, hogy vásároltuk a programot, akkor ok, de ha nem, akkor a programmal kapcsolatos kérdés már warez? És, ha oda írja valaki, hogy vásárolta, akkor az biztos, és kérdezhet? Nem a programok feltöltésének lehetőségét hiányolom, hanem a kérdezését!
Régebben szerettem ide járni, de mostanában csak ritkán kattintok ide, sajnos eléggé érdektelen lett.A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
-
formasu
tag
válasz kisspista #10976 üzenetére
BECKER Ready 50 elég processzorigényűre sikeredett sajna, amin Primo 1.2-es készülékek hasítottak, ha ezekre írták volna a Primo 2.0 motorját, akkor meghalt volna a találmány..... Erőgép kell hozzá!
Ezt honnan tudod? Biztos vagy ezekben?Én kipróbáltam 500-as procival, és 128 MB memóriával, és nem vettem észre hibát, vagy akár akadozást sem!
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- A gyerekem "tartalmat gyárt", mit tegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- Új RYZEN 7 5800X (8 mag/16 szál) +hűtött VRM-es ASUS lap +Új 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA!!!
- Canon EOS 90D + 18-135mm + 50mm f/1.4
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! Garancia+számla!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X + RTX 3060 12GB GDDR6! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- KERESEK eredeti SNES PAL konzolt
- Topping D70 Pro OCTO egy év magyar garanciával eladó
- Samsung S22A300N 22" monitor eladó
- Arctic liquid freezer III 360 A-RGB Black Garanciás
- GAMER PC: i9 9900K /// 32 GB DDR4/// EVGA RTX3070 Ti 8GB /// 512 GB NVME+1TB
- ASUS TUF F15 15.6" FHD 144HZ-INTEL CORE I5 12500H/ RTX3050/ 16GB/ 512GB M.2 SSD/ GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest