Új hozzászólás Aktív témák
-
IGO PRIMO ER
csendes tag
válasz JokerMaffia #16800 üzenetére
Olyan hangot kell választani ami feltudja olvasni...
-
JokerMaffia
tag
válasz IGO PRIMO ER #16801 üzenetére
Köszönöm, működik.
-
s.martin69
csendes tag
Sziasztok!
A problémám az lenne hogy frissítettem a gépemen a (building,map,poi-mappákat)
minden OK csak a hasznos helyek listájából eltűnt minden.
Előre is köszönöm ha válaszoltok!
s.martin -
snowdog
veterán
válasz s.martin69 #16805 üzenetére
Ha a hasznos helyek alatt a gyári POI-kat érted, akkor a másolásnál valami hiba történt, mert azoknak a poi mappában kellene lenniük. És ha ott vannak, akkor a program meg is látja őket. Ha viszont az egyéni POI-kra gondoltál (user.upoi), akkor lehet hogy törölted a save mappát, és megsemmisültek.
[ Szerkesztve ]
-
LámaZ
addikt
válasz s.martin69 #16807 üzenetére
A biztonsági másolatot használod.
Más téma:
Mint tudjuk, Android 4.4-n a természetesen legális iGO-nak csak TTS hangja van, hagyományos nincs.
A zsiga-féle Vocalizer okésnak híresztelt, de minek feltelepíteni, ha valaki, például, megvette az svox Mariskát?
A Mariskát nem lehet működésre bírni?[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Valamikor hajdanán a sebesség túllépésre figyelmeztetést egy fájlban megvltoztattam, amit Esztike azóta is szépen használja.
Egy ismerősöm miután meghallotta, ő is hasonlót szeretne elérni, de fogalmam sincs már hol melyik szöveg filet írtam át.
Tudna valaki segíteni? -
snowdog
veterán
Itt lehet hogy megtalálod amit keresel. [link]
Nekem is a kereső dobta ki, gondolom egy fanatikus tagnak is működött volna.
Az évek során rengeteg tapasztalat összegyűlt, felesleges újra és újra leírni őket. Erre találták ki a keresőt, ami igen hatékonyan működik.[ Szerkesztve ]
-
Misi61
tag
Szeretnék segítséget kérni.Igo 8-on hogy tudok térképet frissíteni,a régin csak fbl van a map-ba.
-
luk88
tag
Sziasztok, magyar speedcam listát valaki tud ajánlani?
-
Jabby
őstag
válasz snowdog #16812 üzenetére
Köszi, de én is eddig jutottam, viszont a dictionary.lang file az eredeti, abban nem találom a bejegyzésemet.
Ilyen szöveg a save/profiles/01/system.ini-ben van, de ezt törölve/átírva a következő indítás, majd kilépés után újra beíródik.Tehát rajta voltam a keresőn! Viszont azt nem értem, ha valakit derogál, hogy "a rengeteg összegyűlt tapasztalatokat" megismételje a kérdezőknek, mert "feleslegesnek" tartja újra leírni a válaszokat, akkor miért olvassa ezt és az ehhez hasonló topicokat? Mert biztosan nem a tudásodat akarod gyarapítani, nem gondolom, hogy valami újdonsággal szolgálna neked az itt leírtak.
A keresővel való állandó dobálózás pedig nagyon gyorsan unalmassá válik, s a személy unszimpatikussá válik.BullZeye:
Igen és megint igen, viszont írásodból az vonható le, hogy te vagy az aki nem olvasta el az általad példának felhozott első hozzászólást! -
s.martin69
csendes tag
Sziasztok!
A "weather igo 2.9-et honnan tudnám letölteni normálisan?Előre is köszönöm.
-
JokerMaffia
tag
Sziasztok!
Korábbi hozzászólásokban mintha olvastam volna. Lehetséges, hogy az IGO képes, a három térképgyártó térképeit, külön megfelelő mappába helyezve kezeli, magam határozhatom meg, épp melyik legyen az aktuális. Kérdésem, ha igen ezt hogyan a legcélszerűbb megoldani?
Illetve mit kell tennem ahhoz, hogy célhoz érve a navigáció pár másodperc után ne kapcsoljon ki? Köszönöm segítségeteket.
-
janisjoplin1
tag
Sziasztok Primot használok.és nagyon meg vagyok vele elégedve.Egy dologra nem tudok rájönni.Hogyan todom azt megcsinálni.hogy Szegeden vagyok.és kiszámolni abádszalók.és agárd közti útvonalat?Ez a verzió van fent:[Android] iGO Primo v9.6.29.404739.Régebbi verzióban benne volt ilyen.Létezik.hogy ebben nincs?Vagy én vagyok balf...
-
JokerMaffia
tag
Sziasztok!
Újabb SpeedCam állományokat, hol lehet fellelni, hozzá jutni? Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz JokerMaffia #16823 üzenetére
1. Csak azért is, kereső kulcsszó: térképcserélő, pl. [link]
2. Három hozzászólással ez előtt írtam róla.[ Szerkesztve ]
-
mynames
senior tag
Sziasztok!
Galaxy S5-re telepítettem Igo primot, a program fut, de nem talál műholdat több órán át sem...Merre kezdjem a hibakeresést?
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
TRob1
veterán
válasz mynames #16826 üzenetére
Ha a Play áruházban vetted ( ) akkor érdemes náluk reklamálni, ha nem ott, akkor pedig olvasd itt a jobb felső, pirosan szedett "sarkot". (bocsi)
Ha mondjuk innen kezded a kérdést : "A program fut...", és az előtte lévő szöveget lehagyod, akkor megint más a szitu.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
zoli0721
újonc
Üdv! Szeretnék hozzáértőtől segítséget kérni! Telefonom egy Alcatel One Touch Idol 2 S ,Primo telepítéskor dobja a hibaüzit,hogy a felhasználói felületetem 720x1138 miközben elvileg 720x1280 ezáltal nem tudom telepíteni pedig már több verziót próbáltam , benne volt a 720x1280-as sys txt is. Vkinek vmi használható ötlete esetleg? Üdv Zoli!
-
JokerMaffia
tag
Sziasztok!
Igo Primo szoftver eddig jól vizsgázott, egész mostanáig. Sima speedcam adatbázis .txt frissítéstől képes, megmakacsolni magát? Frissítés után, töltene be a igo, azonban ez a hibaüzenet ablak fogad.
"Error
Out of memory Requested:17945952
Cache:0"Érdekessége a dolognak, eddig, az adatállomány frissítését gond nélkül meg tudtam oldani. Valakinek tippje, mégis mi lehet a gond? Gépem, az ez [link] Igo 16 GB micro sd kártyáról fut(na). A frissítések innen származnak [link]
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz JokerMaffia #16829 üzenetére
Feltételezem nem próbáltad meg a világ összes mérőhelyét beletenni?
-
JokerMaffia
tag
válasz snowdog #16830 üzenetére
Nem kellett próbálnom, mert benne volt eddig is az összes európai ország a listában, hiánytalanul. Frissíteni tudtam minden gond nélkül. Újabb lista mérete MB-ban háromszorosa volt a jelenleginek, lehetséges ez okozhatta, a problémát. Normál esetben, maximum egy teljes adatállomány nem szabad többnek lennie 5 MB-nál. A nagyobb falatokat nem kedveli... Most újra rendben, minden, kérdés meddig.
[ Szerkesztve ]
-
zoli0721
újonc
Üdv! Van vkinek tippje hogyan kell beállítani,hogy navigáció közben a saját helyzet helyén ne az utcanevet hanem a nyilat mutassa,mert én nem találok semmi erre vonatkozó beállítást.
-
huncutka1029
addikt
válasz BullZeye #16832 üzenetére
A GPS portokat nézd meg a sys.txt-ben.
PL:
[GPS]
Port= "auto"
Baud="auto" ; 9600;4800;11200 érétkeket próbálj.
És nem árt, ha manuálisan bekapcsolod a GPS vevőt a telefon menüben. És szabad ég alatt indítod el először.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz janisjoplin1 #16822 üzenetére
az útvonal beállításoknál kapcsold ki a gps pozició használatát.
akkor a térképen megjelölt helyek között tervez. (abádszalók.és agárd közti útvonalat) akkor is ha szegeden vagy.
De ha bekapcsolod a GPS-t, akkor miután jelet fog, át fog tervezni a jelenlegi pozíciód függvényébena női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
pilota
tag
Helosztok segitségeteket kérném.Az egyik kérdésem a készülék ha elmegy az áramforás akkor 10 másodperc mulva kikapcsol ezt az idöt szeretném modositani magasab értékre ha lehet a másik meg az,hogy a táblák kicsik oldalt meg fent a tábla jelzö ezeket hogyan növelem. Köszönöm
-
Yager01
senior tag
Üdv. Adott egy MyGuide 3100 GPS
Kijelző: 3. 5” Digital TFT LCD
Kijelző fényerő/felbontás: 200 cd, 320 x 240 Pixels, 65. 535 szín
Processzor: Centrality 300 MHz
Operációs rendszer: Microsoft WinCE. Net Version 5. 0
Memória: 64MB Flash / 64MB RAM
Memória bővítés: 2 GB/SD kártyával bővíthető
GPS vevő: SiRf III, 20 csatornás, beépített antenna
Akkumulátor: Li-ion, 1100 mAh
Hangszoró: 1, 5 Watt
Audió kimenet: 3. 5 Jack...Jelenleg egy IGO Primo fut rajta 8.5.9.142948 -as verziószámmal. A jelenlegi Magyarország térkép fájl neve: Hungary_83_TM_2013.03_130312.fbl (Topmap)
Azt szeretném megkérdezni, hogy tudok e frissebb fájlt feltölteni, ha igen akkor pontosan mit kell keresnem ami működik a fenti verziójú IGO-val az említett készüléken?
-
janisjoplin1
tag
válasz huncutka1029 #16838 üzenetére
Köszi szépen...
-
proof0000
csendes tag
Sziasztok!
Xaomi Mipad készülékre szeretnék Igo Primo-t telepíteni. A kijelző felbontása 2048 x 1536.
Kérdésem, hogy van olyan Igo Primo verzió, amelyik támogatja ezt a felbontást? Illetve hogy kellene kinéznie a sys-nek, hogy működjön a telepítés?Segítséget előre is köszönöm!
-
proof0000
csendes tag
válasz huncutka1029 #16845 üzenetére
Ok, köszi. Akkor keresgélek még egy kicsit!
-
overland
aktív tag
kicsit off: Map Guide útvonaltervező
Sziasztok, egyik barátom ezzel a programmal nyaggat…
ismeri valaki, vagy van ami ua. tudja?
hogyan lehet megszerezni?unatkozó okoskodó okostojások kíméljenek!!
-
BullZeye
veterán
Sose jártam még Horvátországban, és nem szeretnék eltévedni, melyik gyártóé a lehető legrészletesebb/frissebb térkép, amivel nem járok rosszul?
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
laca500
aktív tag
válasz overland #16847 üzenetére
Szia!
Azt hiszem te a Map & Guide-re gondolsz.
Ezt általában kamionosok szokták használni és Pc-n vagy laptopon működik. Van neki butított változata is ami megy PNA-n, de azt hallottam, hogy úgy ahogy a neve is tartalmazza, elég butácska.Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802
-
snowdog
veterán
válasz BullZeye #16848 üzenetére
Horvátország és Bosznia-Hercegovina térkép [link]
Megjelenés dátuma: 2012. 3. negyedév
Fájlméret: 17 MB
Horvátország és Bosznia-Hercegovina legfrissebb térképe több, mint 121 600 km-nyi utat magába foglaló térképlefedettséggel.Országok: Horvátország és Bosznia-Hercegovina
Útlefedettség: 121 672km
Lefedettség (a népesség arányában): Horvátország: 72%, Bosznia-Hercegovina: 49%
Házszám-lefedettség (a népesség arányában): Horvátország: 95%, Bosznia-Hercegovina: 10%)
Irányítószámok: igen
Útjelző táblák és sávinformáció*: Horvátország: igen, Bosznia-Hercegovina: nem
Érdekes helyek (POI-k): 20 215
* Tájékoztatjuk, hogy nem minden szoftververzió jelzi ki az útjelző táblákat és a sávinformációkat.14,95 EUR
~ 4 691,46 HUF *Mondjuk ezt elég régen frissítették.
És ez igaz a Kelet EU csomagra is Horvátország tekintetében:Kelet-Európa térkép
Megjelenés dátuma:
2013. 3. negyedév: Magyarország, Románia, Szlovénia, Törökország, Ukrajna;
2012. 3. negyedév: Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Ciprus, Cseh Köztársaság, Észtország, Macedónia (Volt Jugoszláv Köztársaság), Görögország, Lettország, Litvánia, Montenegró, Szerbia, Szlovákia; 2012. 2. negyedév: Lengyelország;
Fájlméret: 583 MB[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest