- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen routert?
- DIGI kábel TV
- YouTube
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
-
IT café
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz SteveAd #103696 üzenetére
i5-ösön is megy a 16 GB RAM, amúgy meg gyári BIOS-tól függ, nem attól, hogy i5 vagy i7, hogy tudja-e 1600-on kezelni a RAM-okat.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz SteveAd #103787 üzenetére
Némi értéke az IPS paneles (4:3 15", 1400*1050 vagy 1600*1200 felbontású kijelzős) T60/T60p-knek van.
De amúgy a fórum Lokál szekciójában van a noti beárazós topik, ha megvannak a konkrét specifikációk, oda érdemes elzarándokolni.
Előre szólok, hogy amúgy szakmai topikban, mint ez is, nem hirdetünk, az Alapelvek kifejezetten tiltják (nyilván nem ezt tetted, én is csak preventív jelleggel említem).
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
totron
addikt
válasz SteveAd #103790 üzenetére
Itt is van T60, 1× majdnem eladtam, végül nem és már nem is gondolok ilyesmire. Jó visszatérni néha a világbajnok billentyűzetéhez. A hardcore szakik majd megéneklik hány fajta billel is létezett a típus. Szerintem ez az a történet, amikor nem adnának eleget ahhoz, hogy jó szívvel odaadd.
-
Papooo
senior tag
válasz SteveAd #104320 üzenetére
Egy munkatársam kissrácának kellett volna a gép, ami elsődlegesen hiperoccó "gémör" (nem röhögni! amd e1 procis laptopot is láttam már gamernek hirdetve) lett volna, amit 35-ből kellene kihozni
A játékokra, amivel játszik, bőven elég a teljesítménye, a bibi az, hogy legalább egy órát (max fényerőn, max teljesítény energiaprofillal, wifin keresztül yt videolejátszással számolva) bírni kéne kanóc nélkül is.
25-ből meglett a gép, és még 10 maradt a keretből, így az eredeti akksi beszerzése már nem fér bele.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
vicze
félisten
válasz SteveAd #104663 üzenetére
A Sanyo felvásárlása után minden Sanyo termékből Pana lett.
Itt van előttem a Pana FRU aksi (2013) és Sanyo gyártmány a cella, ahogy Sanyo-t is írnak a programok. Nem létezik olyan modern aksi, ami Panasonic azonosítóval rendelkezik. Akár még Tocad(Sanyo-nak van riportolva) is lehet ami Pana bérgyártó.
Csak azért írom, hogy nehogy meglepődj és azt gondold hogy átvertek mert Sanyo-t ír.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
-
félisten
-
félisten
-
barnam_
nagyúr
válasz SteveAd #110523 üzenetére
Ha már kalibrálás (W530, de a szóban lévő FHD panellel, pontosabban B156HTN01.1):
Az én gépem sajnos kalibráló nélküli, de a palmresten megvan a lyuk (ilyen mint a képen). Lehet a kamerával bővíteni, vagy teljesen új palmrest kell?Az eddigi T420-hoz képest ég és föld a különbség, fura egy olyan Thinkpad LCD-t nézni, amin vannak színek De egy normál "lakossági" IPS monitorhoz képest valóban túltolt a színhőmérséklet. Youtube meg 3D játékban jól néz ki, de irodai feladatokra, vagy böngészésre kicsit sok. Ha számít, a ThinkPad Monitor INF File telepítőt felraktam - de driverek nélkül is sok a szín.
Viszont kövezzetek meg, de nekem ez a billentyűzet jobban bejön gépelés szempontjából, mint a T420-é. Még egy dolog, ami érdekesség: 100 Mhz-el magasabb órajelen megy + 2 mag (i7-3840qm - i7-2620m), mégis halkabb és hűvösebb, mint a T420. Gondolom nagyobb a hűtő, és ha nem csinál semmit a +2 mag, akkor nem lesz melegebb. Persze turbóval dokkolóban ez is képes megfőzni a procit.
-
barnam_
nagyúr
válasz SteveAd #110536 üzenetére
Lehet hogy én is félreérthetően fogalmaztam, de elvileg az is egy kamera
FRU-t továbbra sem találtam hozzá, csak Ebay-en 1db találatot. Maga az eszköz működhet, csak kérdés hogy a palmrest szalagkábelén van-e neki csatlakozó (valószínűleg van).A színprofil is jó ötlet, egyelőre ezt kipróbáltam, és jobbnak tűnik, kevésbé túlszaturált.
#110535 FoxiestFox: nem csalódtam
A gépelés szvsz jobb, a kiosztás nem (nagyon hiányzik a külön PgUp/PgDn/Home/End blokk).[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz SteveAd #111451 üzenetére
Intel N6200, N6300 is jó a T510-be.
A HMM saját oldalszámozás szerinti 123-125. oldalán megvan az összes kompatibilis kártya és FRU felsorolása.
-
Tim82
félisten
válasz SteveAd #111455 üzenetére
Ha az az ellenérved, hogy T520-ból származó, a T510 HMM-jében nem szereplő FRU-s és nem szereplő típusú kártyával kaptál 1802-es errort, akkor nincsen több kérdésem.
-
Tim82
félisten
válasz SteveAd #111457 üzenetére
Akkor még egyszer.
Az garantált, hogy azon kártyák, amelyek FRU-ja szerepel a T510 HMM-jében, működnek a T510-ben (mindegy, melyik kiszerelésű, kiépítésű T510-ben, de működni fognak), valamint szinte biztos (de nem 100%), hogy azon típusú kártyák is (más FRU-val is akár, de ugyanazon generációs Thinkpad-ekből - T510 esetében mondjuk W510, T410, X201, L412), amilyenek a HMM-ben szerepelnek.
Az N6205 egyik eset sem, sem FRU, sem típus alapján.
Én amúgy megcsináltam volna a whitelist-mentes BIOS feltételét, úgy azért kissé több lehetőség van.
-
Tim82
félisten
válasz SteveAd #116119 üzenetére
Ha jól emlékszem, van valami olyasmi különbség (a billentyűzet miatt), ami miatt sajnos nem kompatibilisek. Itt az első válaszban pontosabban is leírják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-B: i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-A: i5-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook x360 1040 G6 - i5-8365U/16GB/256SSD//14 " FHD TOUCH Bang&Olufsen hang garanciával
- Dell Latitude 5310 /I5-10210u/8GB/256GB SSD/13.3" FHD garanciás
- Dell Latitude 5300 /I5-8365U/16GB/256GB SSD/13.3"FHD garanciás laptop eladó
- Keresek HP 650 C1N23EA Akku
- Intel Core i7-1355U 16GB DDR5 512GB SSD 14" 1920X1200 W11 PRO - 3 ÉV GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest