Új hozzászólás Aktív témák

  • lapa

    veterán

    válasz bwoay #6558 üzenetére

    azt hiszem értem mire gondolsz, de ha megnézed ez végül egy és ugyanaz. az ultraslimként linkelt eszköz (41R4494) kábeleinek laposabb a bumszlija, meg a slimként linkelthez (41R0140) nincs gyárilag Y kábel. viszont a slimhez 3 féle noti dugasz van, ehhez meg csak egy.

    a fentiektől függetlenül ahogy néztem az "ultraslim" a "slim" utódja, de csak a körítés lett kultúráltabb. az Y kábel is ugyanaz, a csatik formája is.

    szóval hogy az eredeti kérdésedre válaszoljak: nekem a régebbi, azaz a nálad slim néven emlegetett van, csak vettem hozzá Y kábelt. ettől függetlenül a megállapításaim az újra is érvényesek. annyival jobb ez, hogy kettővel kevesebb böszme bumszlija van.

    egyébként a sors fintoraként a laposabb bumszlikkal pont sokkal előrébb lennék, mert egy T43p akksija helyére tervezem betuszakolni a sok kábelt. ebben most a sok bumszli sikeresen meggátol. de ez egy bonyolult történet, nem fárasztalak vele.

    végülis kibontottuk, és szerintem hasznos ismerni a különbségeket. ha például T4x-et akarsz tölteni, az újhoz külön kell dugaszt venni.

Új hozzászólás Aktív témák