Új hozzászólás Aktív témák
-
zozipapa84
csendes tag
hali mindenkinek ki benézett!
Hűtéssel kapcsolatban lenne kérdésem.
a provimra és a videokarira szeretnék új hűtést melynek lényege hogy halk legyen és árban se csapjon földhöz!
ha éjszaka megy a gép akkor ne zavarja a párom
Cpu
2,4 NW ami 3,0 gigaHz-en megy fesz emelés nélkül
elenlegi hűtő gyári P4-es
a hőfokkalmeg vagyok elégedve mert alap 35-38fok terhelve 45-49
amik közül nem tudok dönteni:
http://www.mistral.hu/popup.php?id=132009588
http://www.mistral.hu/popup.php?id=992008818
a videokari egy asus Ti4200-as rajta gyári hűtés
ezek közül melyik lenne jobb rá:
http://www.mistral.hu/popup.php?id=992010593
kiegészítő venti nélkül(ha már halk legyen halk)vagy
http://www.mistral.hu/popup.php?id=12010584
aki segít dönteni annak előre is köszönöm! -
Szabesz
őstag
válasz zozipapa84 #1 üzenetére
Procira inkáb a Zalman
Titaniumra én a paszívat venném (bár nem tudom hogy ez mennyire forrófejű sorozat )¯\_(ツ)_/¯
-
nyuzoka
aktív tag
Linket azért használhattál valna! nekem hasonló primcoolerem van ([link]) 3ghz a celeron d-met (prescott magos) 44-52 fokon tartja neked szerintem megteszi a primecooler is (kicsitt lejjebb halkitod és semmi hangja )
Videokari esetben ha van juk és a lényeg hogy hal legyen akkor a passzív de nem vagyok benne biztos hogy elviszi -
sasa311
veterán
nagyon találó topiccím
Minek megy a gép éjszaka, letöltesz? Mert akkor a procit vedd olyan alacsony teljesítményre, amennyire lehet, és akkor minimális ventiteljesítménnyel sem sül meg (vagy akár passzívan ).
Ti-hoz a passzívat venném, főleg, hogyha nem nagyon játszadozol
Szerk.: Nyuzóka, az isten áldjon meg, a juk = Lyuk
[Szerkesztve]
szerk: Mustár powa
'' nVIDIA GeForce 4 FX 5200, 5500, 5600, 5700, 5700 Ultra, 5800, 5900, 5950 ''
[Szerkesztve]Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
zozipapa84
csendes tag
a gép a hálóban van és ha párom vagy én alszom a másik meg netezik akkor jelen állapotában nagyon zavaró!
én is a passzív vga-án gondolkodom csak nem tudom játék esetén is elég-e neki a passzív????
lehet kéne neki egy venti,kapcsoló előre kikötve és hagame akkor venti bekapcs???
netnél nem hinném hogy lenne rá szükség...?vagy mégis? -
zozipapa84
csendes tag
tálán még valaki segít nekem dönteni?????
-
Celithrandi
addikt
milyen házat lenne érdemes venni egy 3500+ os gépnek?
az a lényeg hogy jó minőségú legyen és ezen belül minél olcsóbb
jól behűthető , nevágja rommá a kezem stbi9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
pg012345
senior tag
szerintem ez jónak tűnik és ingyenes házhozszállítással 13000 a depon
Bővebben: linkLada motor vígan kotor, Jó a Lada az visz haza:-)
-
pg012345
senior tag
abban szeretnék tanácsot kérni hogy milyen alakot vágjak ki a gépkáz oldalára
jól nézzen ki stb egy pár kép jó lenne lehet saját bár mi kösz!Lada motor vígan kotor, Jó a Lada az visz haza:-)
-
Celithrandi
addikt
egész kis pofás, bár az elejére lehet nem kéne az a világító izé vagy az egy cooler?
igazából a minőségre akarok menni és nem a csicsára, úgy is elvesznek az ilyen szépségek amikor bebaszom a mostani két állóház melléi9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
pg012345
senior tag
az egy cooler és asszem fordulatszabályzós
Lada motor vígan kotor, Jó a Lada az visz haza:-)
-
Celithrandi
addikt
így már jobb, csak azt kéne tudni, hogy a világítása lecsapható e.
a hangja meg megfelel e az általam támasztott emocionális zajkövetelményeknek
Amúgy az ilyen colerek befelé fújnak hüvit vagy benntről húznak hotot?i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
pg012345
senior tag
befele szívja a levegőt és az egyik rokonom most vett ilyet a neon szerintem kapcsolható annak plussz volt egy venti az oldalplexin meg a procihűtő és marha csöndes volt nem hittem volna szerintem jó élöben nagyon pazar!
-
pg012345
senior tag
amúgy van másik színben is ezüst de ez szerintem jobb!tágas egy ház
-
Celithrandi
addikt
érdekes, gondolom táp nem jár hozzá
meg mondjuk jó lenne tudni hogy ezek a coolerek meddig húzzák, mert ha kidöglanak hamar akkor szar van a kalapban, vagyis egy kalap szert vesz az emberi9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Celithrandi
addikt
ennek a háznak mi a pontos megnevezése? meglasem milyen belülről
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
pg012345
senior tag
válasz Celithrandi #17 üzenetére
ja tápegység nincs hozzá sajna
-
pg012345
senior tag
válasz Celithrandi #18 üzenetére
itt a márka
Aerocool Aeroengine JR-BKLada motor vígan kotor, Jó a Lada az visz haza:-)
-
pg012345
senior tag
itt van még egy nagyon frankó
Bővebben: link
de ez húzósabb árban vanLada motor vígan kotor, Jó a Lada az visz haza:-)
-
Celithrandi
addikt
egész pofás kis darab,
http://www.isitoday.com/images/products/large/JetMasJrBK2.jpg
mondjuk ha nincs belül szűrő akkor be fogja szippantani a luhilló szotyidarabkákati9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Celithrandi
addikt
ezt már láttam, ez nagyon csicsa, nekem arra kell, hogy jól hűtson halkan nem járnak fel hozzám olyanok akik erre gerjednének
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Celithrandi
addikt
de ez az Aerokúl nagyon gyanúsan olcsó
br. 11.240 Fti9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
pg012345
senior tag
ja ez talán még jobb mint amit én linkeltem ez mibe kerül?
-
pg012345
senior tag
ez tényleg annyiba kerül csak nincsen táp benne azért ilyen ocsóóóóóóóóóóó.
-
Celithrandi
addikt
hát az az amit te linkeltél
na majd ha lesz sok kidobni való pénzem ilyet veszek
http://www.aerocool.com.tw/p-peripheral/coolwatch/coolwatch.htmi9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
pg012345
senior tag
válasz Celithrandi #27 üzenetére
amit te raktál be az egy kicsit máshogy néz ki.amúgy ez a kijelző jó kis dolog lehet!
-
pg012345
senior tag
már van olyan billentyű aminek a tetején ki lehet hajtani egy kis téglalap kijelzőt és mutatja az időt meg a proci használat stb nagyon maszek de én nem venném meghuszonvalamennyi ezres
-
Celithrandi
addikt
nincs értelme sztem olyan hárdvert ami szoftveresen maximálisan lekezelhető.
attól meg nem félek hogy egy ilyen kis diagnosztika lelassítja a gépeti9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Celithrandi
addikt
hehe, lehet hozzá kapni buzi világítósos tápot meg uv reagens kábeleket
http://www.aerocool.com.tw/p-psu/II%2BSE/ii%2Bse.htmi9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
pg012345
senior tag
válasz Celithrandi #31 üzenetére
a tápegység az egész jónak tűnik de a harisnyák ezek annyira nem jöttek be
-
pg012345
senior tag
estleg valami nagyon olcsó ventillátor fordulatszabályzót nem tudsz?????????
-
Celithrandi
addikt
én amondó vagyok hogy legyen aza táp szünetmentes és ne világítson
mert a kép alapján ez még a tetejébe kikapcsolva is világíti9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
pg012345
senior tag
tényleg
-
Celithrandi
addikt
ez ellenben tetszik, ha kezd meleg lenni a helyzet akkor változik a színe
ha túlmelegszik a proc akkor piros fény jön a gépből
http://www.aerocool.com.tw/p-accessory/chameleon/chameleon.htmi9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
pg012345
senior tag
ez már nagyon durva de tetszik.
ha nagyon felmelekszik akkor meg piros lángok jönnek belőleLada motor vígan kotor, Jó a Lada az visz haza:-)
-
sasa311
veterán
válasz Celithrandi #36 üzenetére
Ha ócsó' kell, vegyél egy kodegányat olcsón, táp nélkül, vágjál bele 3 nagy ventit, esetleg vágj még egy pár ventihelyet az oldalára, az aztán hűvös lesz és olcsó is volt
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Celithrandi
addikt
-
sasa311
veterán
Hát nem tudom,. nekem ez van, se nem rezonál, nem vágta még meg a kezemet sem soha, sőt, így, hogy a tápkábel hálóba össze van fogva, még olyan őrületes rendetlenség sincs benne
Amúgy meg 4-5K itt a PH!-n, ventikből meg ha nem akarsz UV-zőet, akkor az is ócsó De csak 1 5let volt.
5let no.2: Ha valami rezonál tedd rá egy szivacsra vagy gumira, és már nem is rezonálEs mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Dani-SKA
csendes tag
Hellótok!!!
Az lenne a problémám,hogy az újabb játékokból kilép a gépem pl.:NFS Mw.de csak akkor ha a 2500+ os bartonom 2500+ on megy.ha a biosba leveszem az fsb-t 133 ra akkor nem lép ki.
Segítsetek mi lehet a probléma.
köszi mindenkinek.
By Dani -
Craft86
csendes tag
Hi
Érdekelne h ti pl melyik hűtőt választanátok Intel Pentium 4 prescott magos 3GHZ-es procihoz: Thermaltake Beetle (ilyenem van), Aerocool HT-102? Vagy ha ezeknél is tudtok jobbat ami biztos, írjatok! Köszi -
Dani-SKA
csendes tag
válasz forceberg #44 üzenetére
Köszi a tanácsot.
letöltöttem a progit és hát az a helyzet hogy az első pillanatbaan ahogy elindíttom a teszteket mindegyik kiírja hogy hibás.
Nem toom mi a lószar lehet.a procim lehet szar vagy a hűttője mert utána elindítottam azt a prime95 öt úgy hogy levettem az fsb-t 133 ra és úgy csak az a tesztrész írt ki rögtön hibát amelyik számoltatja a procit.ilyenkor mit lehet csinálni?
Valaki aki tudja segítsen.Véleményt is írjatok nembaj ha nem vagytok benne biztosak.
Amúgy a 2500+ os bartonnak alapból mit kell beállítani a biosba???? 166 mhz fsb 11x?????
aki tudja hogy mit kellene beállítanom írja meg nekem.
Asus A7N8X-X lapom van 1009 es bios.
előre is kössz.
By! -
sasa311
veterán
alapból tán nem kell semmit állítani, az alaplap felismeri a procit és belállítja alapbeállításokra.
Amit szerintem érdemes kipróbálni:
- Reseteld a bios-t. (jumperrel)
- Ha tudod próbáld ki a procit más lapban.
vagy
- egy ui. procit ebben a lapban.
Nem hinném, hogy ez a hűtő hibája lenne, inkább a procijé, lapé agy hibás beállításoké...Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Dani-SKA
csendes tag
hy!
A biost már reseteltem.én nem nagyon értek hozzá de utána valamiért 1100MHz en ment a gép
100MHz es fsb 11x szorzó
úgyhogy nemtudom hogy mi a hányás van vele de már elegem van.
az nem lehet esetleg hogy az alaplapomba nem faszázs a barton proci?
vagy nemtudom.elvileg alapból 166MHz a barton fsb je nem?Mert egy infós pali azt mondta hogy 133Mhz de ha 133 Mhz és 11x es szorzó akkor 1900+ on megy
szel nemtoom miről beszélt.
Azért köszi.(esetleg ha valaki tud valami megoldást írjon.)
by -
sasa311
veterán
Feszt mennyit ad neki alapból a lap?
Mert az AMD AthlonXP 2500+ Barton Processor alapon elvileg 1.83 GHz és 1.65V-on megy, ha minden igaz.
Bár valami nagy mágus nem vagyok, de ezt még megnézném. Ha ez sem, akkor majd valaki tudor megmondja
szerk:
[link] elvileg a lapod AMD szerint kompatibilis
Itt van FSB is: [link]
[Szerkesztve]Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Dani-SKA
csendes tag
hát azért kösz mindent de amúgy 1.65 v ot ad neki a lap.hát én sem toom mi a genyó lehet.azért mégegyszer kösz.
vagy esetleg azt nem tudod hogy a játékból nem e a videókari miatt lép ki? vagy mert nagyon felmelegszik a proci másra nem tudok gondolni.vagy szar minden úgy ahogy van.
ha esetleg valaki még tudna segíteni írjon!
csátok -
sasa311
veterán
Azt, hogy nagyon felmelegszik-e a proci tudod nézni, de ilyenkor nem valószínű, hogy kilépne a játékból, inkább kifagyna vagy bugosodna. Azt nem nagyon lehet megállapítani, hogy mi miatt lép ki (főleg, ha csak ennél a gémnél).
Próbáld feltenni a kérdésed a proci topicjában is, hátha ott több sikerrel járszEs mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest