Új hozzászólás Aktív témák

  • bubus66

    nagyúr

    válasz szemesi69 #8092 üzenetére

    Szia mester ne mérgelődj inkább nézd meg ezeket jobban jársz. Olvastam egy két hozzászólást, kíváncsi leszek mivel magyarázza meg a Gyári beállítások visszaállítása, és a Recovery közötti FR-t.

    Ne menj bele adok kapókba (én már megtanultam) mert abból mindig csak te jössz ki rosszul. Sajnos ez így van minden fórumon, vannak olyanok akinek sokkal többet elnéznek mint másnak, csak ennek az a hátulütője, hogy így eltávoznak segítők is, és a végen annyi tégla lesz, hogy egy házat fellehetne majd építeni. Egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor kaptam köszönetet az munkámért. Engem meg az írítált sokáig, hogy ha valamit leírtam akkor jött a mindentudó (csak addig hol volt) és megakart mindent cáfolni, nem sikerült neki.

    Nekem is nehéz megállni, hogy ne segítsek, de meg tudom és meg is fogom állni, tudom, neked is az az áldott jó szíved, nem meg persze a tudásod.

    [ Szerkesztve ]

    A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

Új hozzászólás Aktív témák