Új hozzászólás Aktív témák

  • Cunaja

    addikt

    válasz bubus66 #7993 üzenetére

    Igen, felelőtlen banda.
    Azért a fiatalok is nehezen viselik, hogy nem bandázhatnak.
    Délutáni helyzetjelentés.
    Délelőtt edzettem(vannak itthon kondi eszközök), utána megnéztem Cecíliát és ebéd. Jó magyar szokás szerint lefeküdtem aludni, mert azt mondják a legjobb ellenszer, ha a szervezet kipihent és üde. Felébredésem után, kinéztem az ablakon és tele volt az utca. Idősek, fiatalok bandában, családok, illetve a rengeteg kutya sétáltató. Most szerintem az is vett kutyát, akinek eddig nem volt.
    Sőt, amin idegeskedtem, de jót is nevettem. Egy ember függöny karnist vitt a kezében. Szerintem ez most nagyon fontos a korlátozás alatt és alapvető élethez kell, mert nem tudja a függönyt behúzni. :W A rendőröket, szerintem megkérik, hogy szerepeljenek a TV-ben a katonákkal, majd azután mehetnek a dolgukra. Budapest azon kerületében lakom, ahol a legtöbben laknak, illetve a belváros szívébe járok munkába, de járőr rendőrt, illetve katonát még nem láttam. A kihalt pesti utcákról készült képek nagy része PS-el készült, mert olyan felvételeket láttam, ahol fizikai képtelenség, hogy ne legyen ember, a másik meg, hogy ismerem a helyszínt és tuti az is, hogy a késő esti órákban készülnek a képek. Azért nem a hajnalin, mert akkor az emberek dolgoznak. Egy pl. Hajnali órákban és napközben, olyan nincs, hogy a Keleti Pu. aluljáróban egy lélek se legyen. Egyszóval van némi kamu ebben is. 10mp alatt, eltüntetek bárkit egy fényképről.
    Meg kell mutatni, milyen hatásos a rendelkezés. :W
    Másik dolog. Mindenki várja a jó időt, hogy lassabban szaporodjon a vírus. Hát, tekintsük meg azokat az országokat, ahol most is 35°C van és tombol a járvány. Inkább jöjjön a -10 és az emberek tényleg otthon maradnának, akkor lassulna igazán.
    Black_Raven:
    Cilí(Cecilía)A maga kedvességével megkért szépen mindenkit, hogy maradjon otthon és vigyázzunk egymásra és magunkra. Elmondta a szokásos mondókáját, de nem vesztettél semmit, mert szinte mindennap ezeket mondja nagyjából.
    Viszont azért csíptem, mert ahogy az ő kezébe került a döntés, egyből kijárási korlátozás lett. Ugye a kormányunk ezt nem lépte meg.
    Az idősek meg panaszkodnak, hogy ők már reggel 6-kor mennének bevásárolni, mert szegények nem érnek rá a nap többi részében. :W Utálom az ilyen nyugdíjasokat, akik azt képzelik magukról, hogy ők sza...k a spanyol viaszt. Tibi bátyánk(Lakatos Tibor Ezredes)is elmondta, hogy a dolgozó embereknek kell bevásárolni a munka előtt. A lépcsőházunkban is lakik egy idős pár, akik hajnalban mennek vásárolni, de fel vannak háborodva a kasszánál, ha nem ők az elsők a sorban.
    Egyszóval ennyit mondtak. Ismertették a számokat, illetve sajnos a két új elhunytat is.
    Más személy most nem volt. Tibor még elmondta, hogy a rendőr nénik és bácsik, illetve a katonák ellenőrizni fogják a kijárási korlátozást. Ott biztos, ahol van kamera.
    Legyen -10 és korlátozás lesz javából. Megnézem majd, hogy órákig sétáltatják a kutyákat majd, meg az időseket, akik a fiatalokat megszégyenítve bandáznak.
    Már megint sokat írtam, de van idő írogatni, mert 2 napja a lakás ajtó kilincsét sem fogtuk meg.
    Más:
    Kíváncsi leszek, mikor jön az EMUI 10.1 [Itt] és [Lista azokról, amelyik készülékek megkapják.]

    JENi: Ne tegyél itt semmit off-ba, mert a topik alapból OFF. :R

    [ Szerkesztve ]

    A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.

Új hozzászólás Aktív témák