Új hozzászólás Aktív témák

  • Sanki

    addikt

    válasz bubus66 #4608 üzenetére

    [link]

    Csak hogy tisztán láss: a használatához semmiféle regisztrációra nincs szükség (egyedül PH regisztráció, ami ugyebár megvan), a kérdőív pedig opcionális, annyit tartalmaz, hogy melyik funkciók legyenek fejlesztve prioritás szerint (ehhez pedig egyedül egy google fiók kell (azért, hogy ne lehessen többször megcsinálni), ami megint megvan, mivel egy androidos telefont használsz...). Összesen 2 gombnyomásba kerül az, hogy megkapd a legfrissebb verziót. 1. Ezt megnyitni. 2. Rákattintani arra, hogy tesztelő leszek. --> Kész. Van egy friss alkalmazásod.
    Illetve a kép, amit kiraktam az is google play-ből van, hiába jössz a 2014-es dátummal, az a régi, az van továbbfejlesztve.

    Ui.: félre ne értsd, én egyáltalán nem rábeszélni akarlak (és mást sem), én csupán erre a mondatra reagáltam: "Pc-ről könnyebb, telefonról is megoldható, bár elég körülményes", csak szeretném azt, hogy megértsd, hogy hogyan működik és miért írtam. Ajánlottam egy általam kipróbált könnyebb utat. Akinek nem tetszik nem rakja fel és kész.

Új hozzászólás Aktív témák