Új hozzászólás Aktív témák

  • Cunaja

    addikt

    válasz bubus66 #4518 üzenetére

    Szép napot Bubus és Mindenkinek!

    P9 On topik folytatás!
    Nekem a szélvédőn van a GPS (P9) és egyáltalán nem zavarja a kilátást. Általában a hangja alapján vezetek, csak néha szoktam ránézni.
    Ezt is szokni kell. MK VII horgászunknak igaza van, ha ezt nem engedik, szerintem napi 1 balesettel több lesz. :W
    A francért kell lefele nézni, milyen hülye megoldás lenne. :W
    Nálam hasonló a napszemüveg téma is. Olyan napszemüvegben vezetek, aminek a fülre rakható része, vagyis a két szár, nem vastag és nem takar. A sportos napszemüvegekben, a perifériás oldal látás nem lehetséges. Ez a típusú napszemüveget tiltanám be, nem pedig a szélvédőre helyezhető navigációt.
    Egy vastag keretes napszemüvegben, akkor vehető észre az oldalról érkező ember, jármű, mikor már félig előttünk van. Garantáltan vesztünk legalább 2mp reakció időt.
    Ha a navigációra nézek normál napszemüvegben vagy szemüveg nélkül, akkor is látom az utat, az oldal látásnak köszönhetően. Ha viszont lenézek a navigációra, akkor már nem látok semmit, mert az oldal látás is lefelé történik.
    Röviden ennyit a témáról.
    Septum15: 1000 forintos madaras tesóban vett tartót használok és számomra tökéletes.
    Sok sikert a tanfolyamhoz. Szólj az oktatónak, hogy az oldalsó tükrökből tolatást is szeretnéd tanulni. Iszonyatos hasznát fogod venni. Nekem 26 éve van jogsi, de akkor még minden egyebet is tanítottak. Defektes gumit cseréltem, mikor nem is volt defekt. :)
    Behalt a motor is, mikor semmi baja nem volt, csak találjam meg a hibát. A gyertyakábel volt levéve.
    Ma semmi nincs.
    Rutinpálya sincs sok helyen. Szerintem a mostani gyakorlati tanfolyam, csak 50%-ban tanítja meg a mazsolát a dolgokra. :W

    [ Szerkesztve ]

    A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.

Új hozzászólás Aktív témák